Dolar, euro ve altın bugün ne kadar oldu?

Dolar, euro ve altın bugün ne kadar oldu?

Bir süredir koronavirüs teşviklerinden etkilenen dolar fiyatları piyasaları şaşırtmayı sürdürüyor. Dolar ve euro bugün güne nasıl başladı. Altında son durum ne?

Merkez Bankası'nın likidite çalışmaları, ABD'deki işsizlik oranı, koronavirüs teşvikleri derken dolar ve euro sürekli hareketli günler geçiriyor.

Koronavirüs salgınının ardından sürekli hareketlenen  döviz fiyatlarındaki son durum merak ediliyor..

 İşte 25 Ağustos 2020 Salı günü dolar kaç TL sorusunun cevabı ve dolar ile döviz piyasalarını etkileyen gelişmelerden detaylar...

 

DOLAR NE KADAR OLDU? EURO'DA SON DURUM NE?

Dolar bugün güne satış fiyatı 7,3821 liradan başladı. Dolar kurunda alış fiyatı 25 Ağustos tarihi itibariyle 7,3765 olarak belirlendi.

Euro ise güne dikey yönde ve satış fiyatı 8,7166 liradan başladı. Euro kurunda alış fiyatı olarak 25 Ağustos tarihinde 8,7081 lira belirlendi.

İngiliz sterlini ise güne 9,6634 lira satış fiyatı; 9,6752 alış fiyatı ile dikey yönde başladı.

 

GRAM ALTIN'DA SON DURUM NE? ÇEKREK ALTIN NE KADAR OLDU?

.Altın fiyatları düşmeye devam eder mi sorusu vatandaşlarca en çok sorulan konular arasında. Düğünlerde hediye takmak isteyen vatandaşların merak ettiği çeyrek altın fiyatları da merak konusu...

Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın, güne satış fiyatı 459,24 liradan başladı.

Gram altının alış fiyatı ise Kapalıçarşı'da 459,19 lira olarak belirlendi.

 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlayan altın bu haftaya da düşüşle başladı. Altının ons fiyatı, 2 bin dolar seviyesinin altında hareketlenerek güne 1.935,08 seviyesinde kaldı. Ons fiyatının 2 bin doların altında kalmasıyla bu sabah çeyrek altın satış fiyatı ise 756,76 lirayı gördü.

Çeyrek altının alış fiyatı ise 739,76 lira olarak güne başladı.

 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Bu hafta başı itibari ile altının ons fiyatındaki hareketlilik Cumhuriyet altının da hareketlenmesine neden oldu.

Cumhuriyet altını güne düşüşle başladı. Bir Cumhuriyet altını satış fiyatı 3.113,00 lira olurken bir Cumhuriyet altını alış fiyatı ise 3.066,00 lira oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.