Doğum Sonrasında Karın Gerdirme Ve Liposuction

Doğum Sonrasında Karın Gerdirme Ve Liposuction

Doğum Sonrasında Karın Gerdirme Ve Liposuction

Doğum yapmak ve bir çocuğa sahip olmak bir bayan için yaşanabilecek en güzel deneyimlerden biridir. Annenin bebeği ile duygusal olarak iyi bağlanabilmesi için ilk olarak annenin mutlu olması gerekmektedir. Annelerin doğumdan sonra yaşadığı en büyük sorunlardan biri geride kalan fazla kilolardır. Ödem fazlası olan şişkinlikler kısa sürede yerini terk etmektedir. Buna ek olarak uzun süre kalan kilolardan kurtulmanız için de operasyonundan destek almanız da mümkündür. Plastik cerrahlar tarafından yapılan fazla kilo alımı kısa sürede çözüme kavuşacaktır.

 

Kaygıya Son

 

Hem fazla yağlardan kurtulmak hem de işlemleri ile daha iyi sonuçlara imza atabilmek için vücut yapınıza en uygun olan yöntemi seçmelisiniz. Doğumdan kalan estetik problemlerin çözülmesi aşamasında düzenli olarak yapılabilecek olan egzersizler de en büyük destekçiniz olacaktır. Deformasyona uğramış olan deri yapınızı elastik çözümler ile sıkı bir vücut ile tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında en büyük değişimin göğüslerde olacağını da atlamamak gerekir. Özellikle de emzirme işlemlerinden sonra sarkıkların olması son derece normal karşılanmaktadır.

Meme silikonları ile estetik ameliyatlar yapılarak küçük kalan memeler büyütülebilmekte ve büyük olan memelerin de küçültülmesi sağlanabilmektedir.

 

Aynı zamanda bebek sahibi olan bayanların sarkık göğüslerden kurtulması için yaptırabilmesi de mümkün olacaktır. Silikonların vücuda herhangi bir zarar vermemesi sayesinde de herkes tarafından kullanıma uygun olması sağlanmıştır. Pürüzsüz bir karın ve dik bir göğüs için ilk olarak liposuctino operasyonuna evet demelisiniz. Hemen ardından da silikon yardımı alarak gerdirme işlemine adım atmalısınız. Son zamanlarda alınan en yeni tedbirler ile en az yara izinin ortaya çıkması sağlanabilmektedir. Bu yöntem de lazer ile kolaylıkla yapılabilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.