Doğa Koleji eğitimde öncü oldu

Doğa Koleji eğitimde öncü oldu

Öğrencilerinin her yıl aldığı birinciliklerle TEOG, YGS-LYS sınavlarındaki başarısını gelenekselleştiren Doğa Okulları, ilkokuldan itibaren uyguladığı özel akademik yöntemlerle sektördeki öncü rolünü devam ettiriyor.

Öğrencilerinin her yıl aldığı birinciliklerle TEOG, YGS-LYS sınavlarındaki başarısını gelenekselleştiren Doğa Okulları,  ilkokuldan itibaren uyguladığı özel akademik yöntemlerle sektördeki öncü rolünü devam ettiriyor. Öğrencilerinin bireysel öğrenme becerisine göre “online ödev sistemi” ve lise seviyesi için de haftanın 6 günü “ekstra etütle” üniversiteye hazırlık sistemi uygulayan Doğa Okulları, öğrencileri kadar öğretmenlerinin başarısına da özel bir önem veriyor.  Doğa Okulları’nın, bu yıl bir ‘İlk’e daha imza atarak, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle ‘yeni nesil öğrenciler için yeni nesil öğretmenler’ yetiştireceğini belirten Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten yeni projelerini anlattı. Doğa Okullarının mutlu, özgüveni yüksek, değerlerine bağlı, dünyayı takip eden, Türkiye'yi geleceğe taşıyacak bireyler yetiştirmeyi ilke edindiğini belirten Çelikten, “Türkiye’deki eğitim kalitesinin yükseltilmesinde özel okulların payının giderek artacağı inancı içerisindeyiz. Bizler şu anda en çok öğrenciye sahip olan bir özel okul olarak eğitim sektöründe lokomotif konumundayız. Bu konumu devam ettirirken, kurumumuzu büyütürken temel noktamız; kalitemizi korumak, artırmak ve dünya standartlarında bir eğitim vermek. Yıllarca edinmiş olduğumuz vizyon ve misyon ile eğitimde kalite konusunda kendimiz ile yarışıyoruz. Bu noktada da olabildiğince sektöre destek ve örnek olmaya, sektörle ilgili gelişmelere de dikkat etmeye çalışıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan ve en temelde Bakanlığın yönlendirmesine göre hareket eden bir kurum olarak aslında Türkiye’nin geleceği için, Türkiye için çalışıyoruz. Öğrencilerimize bu eğitimi verirken hiç şüphesiz ki eğitim kadromuzun ve velilerimizin de mutluluğunu çok önemsiyoruz. Memnuniyet çalışmalarımız, AR-GE ekiplerimizin yaptığı araştırmalar ve insan kaynakları yatırımlarımızla eğitim sektörünün en önemli kurumlarından olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çelikten, “Kalite çalışmaları kapsamında, Doğa Okulları’nın tüm birimleri için özel tasarlanan butik projelerini; tüm akademik kadrolarımızın bilfiil katılımıyla hayata geçireceğiz. 'Öğren-Öğret-Deneyimle' felsefesi ekseninde gerçekleştireceğimiz bu projelerle Doğa Okulları’nın eğitim standartlarını daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.