Diyarbekirspor’dan Teşekkür

Diyarbekirspor’dan Teşekkür

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanından kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlar için teşekkür mesajı yayımladı.Mesajda, Türkiye’nin hemen...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanından kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlar için teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajda, Türkiye’nin hemen her yerinde yaşayan hemşerileri ve taraftarları sayesinde gittikleri kentlerde deplasman havası yaşamadıkları belirtildi. Mesajda, şöyle denildi:

“Bunun son örneğini Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmada yaşadık. Hafta içi olmasına rağmen takımımıza ayrılan tribünü dolduran taraftarlarımızın yoğun ilgisi ve sevgisi kadar, maçın başından sonuna kadar bölge halkımıza yakışır olgunluk ve centilmenlikte destek vermesi de bizi son derece mutlu etti. Büyük bir heyecan ve coşkuyla, Ege’nin bir çok kentinden gelerek takıma destek veren ve örnek bir duruş sergileyen saygıdeğer taraftarlarımıza ve yüreği memleket hasreti ile yanıp tutuşan hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Tek kelime ile iyi ki varsınız ve desteğiniz, yüreğiniz bizimledir diyoruz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.