Diyarbakır Koşuyolu Mta Lisesi’nden Çifte İkincilik

Diyarbakır Koşuyolu Mta Lisesi’nden Çifte İkincilik

Adıyaman’da yapılan Okullararası Gençler Bölge müsabakalarında Diyarbakır Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hem kızlarda hem de erkeklerde ikinci oldu.Diyarbakır Koşuyolu Mesleki ve Teknik An...

Adıyaman’da yapılan Okullararası Gençler Bölge müsabakalarında Diyarbakır Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hem kızlarda hem de erkeklerde ikinci oldu.

Diyarbakır Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Kulaksız, Adıyaman’da çok önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi. Kulaksız, “Adıyaman’da yapılan müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu. 3 gün süren müsabakalarda iki ikincilik elde ettik. Kızlarımız ve erkek sporcularımız bölge ikinciliği elde ettiler” dedi.

Adıyaman’da yapılan müsabakalara büyük bir katımlın olduğunu ifade eden Kulaksız, “Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Niğde, Osmaniye, Siirt Van, Sivas, Tokat ve Mersin illerinden onlarca takımın yer aldığı müsabakalar beklediğimizden çok daha çekişmeli geçti. İlk iki takımın Türkiye finallerine gideceği müsabakalarda biz istediğimizi aldık. Bu nedenle mutlu ve gururluyuz. Öğrencilerimi de elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum. Okullararası Gençler Dart Türkiye Finallerin 28-31 Mayıs tarihleri arasında Isparta’da yapılacak., Hedefimiz buradan başarılı bir şekilden dönmektir” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.