Diyanet camiasının acı kaybı

Diyanet camiasının acı kaybı

Hacıveyiszade Camisi Müezzini Ahmet Dilek geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Aynı kazada Dilek’in kayınvalidesi de vefat etti, eşi ve kızı ağır yaralandı.

Hacıveyiszade Camisi Müezzini Ahmet Dilek geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Aynı kazada Dilek’in kayınvalidesi de vefat etti, eşi ve kızı ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Kırıkkale-Konya karayolunda yaşandı. Özel aracıyla Konya istikametine gelen Dilek, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Aynı kazada Dilek’in kayınvalidesi de vefat etti, eşi ve kızı ise ağır yaralandı.Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ''Hacıveyiszade Camii Müezzini değerli hocamız Ahmet Dilek Kırıkkale Konya karayolunda kendi özel aracıyla Konya‘ya gelirken geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde kendisi ve kayınvalidesi vefat etmiş, eşi ve kızı da ağır yaralanmışlardır. Kızı Ankara Bala Devlet Hastanesinde, eşi ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yoğun bakıma alınmıştır.  Değerli Hocamız Merhum Ahmet Dilek ‘e ve merhume kayınvalidesine Allah’tan rahmet, eşi ve kızına acil şifalar dilerim. Camiamızın başı sağ olsun.”

CUMA NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLECEK

Merhum Ahmet Dilek, Hacıveyiszade Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Merhaba Gazetesi olarak merhum Ahmet Dilek'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Diyanet camiasına da sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum