Disk Malkara Şubesi, 1 Mayıs Şenliğine Hazırlanıyor

Disk Malkara Şubesi, 1 Mayıs Şenliğine Hazırlanıyor

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Malkara İlçe Başkanı Yusuf Ceylan ve Başkan Yardımcı Erol Elgün, vatandaşları ve tüm sendika üyelerini Uzunköprü’de düzenlenecek 1 Mayıs İşçi şenliklerine davet ederek,...

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Malkara İlçe Başkanı Yusuf Ceylan ve Başkan Yardımcı Erol Elgün, vatandaşları ve tüm sendika üyelerini Uzunköprü’de düzenlenecek 1 Mayıs İşçi şenliklerine davet ederek, 1 Mayıs’ın birliktelik içinde ve şenlik havasında geçeceğini duyurdu.

İlçe Başkanı Yusuf Ceylan, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yapılacak şenliklere gitmek üzere Malkara’dan ücretsiz otobüs kaldırılacağını söyledi. Ceylan, “1 Mayıs için gerekli duyuruların sağlanması için ilçe merkezindeki belirli yerlere afişler asıldı. 1 Mayıs’ı Uzunköprü’de dostça, sevgi, eğlence havasında, birliktelik ve dayanışma içerisinde geçireceğiz” dedi.

1 Mayıs etkinliklerinin DİSK tarafından Türkiye genelinde düzenlediğini hatırlatan Başkan Yardımcısı Erol Elgün, mitinge, DİSK’e bağlı sendika üyelerinin yanı sıra özellikle belediyelerde, kamu kurumlarında, özel sektörde çalışanlar, diğer sendikalar, emeğin ve emekçinin yanında bulunan siyasi parti temsilcileri ve tüm sağduyulu vatandaşların katılmalarını istediklerini aktardı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.