Dış güçler sürekli ülkeyi karıştırıyor

Dış güçler sürekli ülkeyi karıştırıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Murat Çiçek ülke gündemine dair partisinin il binasında değerlendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Murat Çiçek ülke gündemine dair partisinin il binasında değerlendirmelerde bulundu. Terör olayları ile ilgili konuşan Çiçek, "Yıllardır yaşanan olaylara dikkatli baktığımızda bir tek şeyi görmekteyiz. Dış güçler ve içerideki lejyonerleri yani paralı askerleri, el birliğiyle bir amaç için çalışmakta ve bir oyun oynamaktadırlar. Bu oyunun adı 'Aslanı Kediye Boğdurma Oyunu'dur. Amaç, ülkemizi ve milletimizi bölüp parçalamaktır. Bunun için kullandıkları maşa PKK ve onun destekçileridir. Devleti yönetenlerin gaflet ve delaletleri ve hatta çeşitli kılıklara bürünmüş bir takım soysuzların hıyanetleri neticesinde bu terör örgütü ve onun kolları semirmiş, güçlenmişlerdir. Çözüm süreci denilen ihanet sürecinin de katkılarıyla akıl almayacak kadar silah, para ve diğer imkânlara kavuşmuşlardır. Milletimize meydan okumaya cüret edecek konuma gelmişlerdir" dedi.

ÖZERKLİK İLANLARI PEŞPEŞE GELİYOR

PKK uzantılarının şehirlerde özerklik ilan etmeye başladığını ifade eden Çiçek, "Milletimiz, elleri ve gözleri bağlanmış bir vaziyette, bu belanın önüne atılmış durumdadır. Tarihi şan ve şerefle dolu olan büyük Türk milleti bir avuç hainin önünde diz çökmeye ve teslim olmaya zorlanmaktadır. Geldiğimiz noktada kedi canavarlaşmış milletin canına kastetmektedir. Başta İstanbul ve bazı büyük şehirlerimizde kurtarılmış bölgeler oluşturmakta, doğu ve güneydoğu bölgelerimizde özerklikler ilan etmektedir. Mehmetçik ağır silah ve bombalarla doğranmakta, polisimiz hain tuzaklarda katledilmektedir. Ekonominin geleceği karanlık, ülkenin bütünlüğü ve bekası tehlike altındadır. Bu oyunun senaristleri, yapımcıları ve aktörleri bellidir. Buna karşın baştan beri bu oyunu bilen ve bütün imkânsızlıklara rağmen bu oyunu bozmak için çaba sarf eden Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Dr. Devlet Bahçeli ise her fırsatta yıpratılmaya, yalanlar ve algı yöntemleri ile gözden düşürülerek etkisizleştirilmeye çalışılmaktadır. Önlerindeki en büyük engel Ülkücülerdir. Milliyetçi- Ülkücü hareket olmasa işleri daha kolay olacaktır" diye konuştu.

AK PARTİ SEÇİM HESAPLARI YAPIYOR

AK Parti'nin seçim hesaplarının ülkeyi kaosa sürüklediğini dile getiren Çiçek, şöyle konuştu: "Millet can derdindedir. Ama birileri kendilerini kurtarma derdindedirler. 7 Haziran seçimlerinin ardından 13 yıldır hoydur hoydur sefasını sürdükleri iktidarın bir anda ellerinden kayması ve milletten yedikleri tokat neticesinde adeta ayılmışlar ve başlarına geleceği fark edip, hesap verme korkusuyla daha ilk günden yeniden seçim planları yapmaya başlamışlardır. Bu durum daha seçim günü akşamı sayın başbakanın ağzından ifade edilmiştir. Ama her zaman olduğu gibi, yine yalan ve algı yöntemleri ile MHP’yi karalamaya ve yıpratmaya, kendi veballerini ona yüklemeye çalışmaktadırlar. Milliyetçi hareket partisini uzlaşmaz ve koalisyona isteksiz göstermek çabasındadırlar. Oysa onların niyetlerini ve planlarını ilk günden çözen Milliyetçi Hareket partisi ve Lider Dr. Devlet Bahçeli büyük bir ferasetle olması muhtemel olanları ve münasibini dürüstçe ve dosdoğru ifade etmiştir. Bu gün geldiğimiz noktada devlet adamlığı ve bilgeliğin hakkı ortaya çıkmıştır. İzanı ve insafı olanlar tarafından bu durum açıkça müşahede edilmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.