Dipte yangın var

Dipte yangın var

Spor Toto Süper ligde 25. hafta Pazar günü yapılan maçlarla tamamlanırken, zirvede Fenerbahçe ve Trabzonspor, dipte ise Kasımpaşa, Konyaspor, Bucaspor ve Sivasspor kaderleriyle baş başa kaldı.

Bursaspor’un son haftalarda kaybettiği puanlarla 50 puanda kalarak yarışta 7 puan geriye düştüğü ligde, Fenerbahçe-Konyaspor ve Trabzonspor ise Kasımpaşa galibiyetleriyle puanlarını 57’ye çıkartarak son 9 haftaya zirveyi birlikte paylaştılar. Galatasaray’ın Başkent deplasmanında Ankaragücü’ne yenildiği ve Beşiktaş’ın Manisa deplasmanından 1 puanla döndüğü haftada, zirve takımlarını yakından izleyen Kayserispor ve Gaziantepspor  yenildi.. Eskişehirspor ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u evinde devirerek takibini sürdürdü. Puan sıralamasında daha sonra Beşiktaş, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir, Karabükspor ve Galatasaray yer aldı.
Son haftalarda aldıkları galibiyetlerle puanını 31’e çıkartan Ankaragücü ile birlikte 29 puanlı Antalyaspor ve 28 puanlı Gençlerbirliği son 9 haftaya girerken rahat biri nefes aldı. Ligini dibinde ise; 14 puanlı Kasımpaşa ve 16 puanlı Konyaspor yer almakta.. Sivasspor-Kayserispor ve Bucaspor-Gaziantep galibiyetleriyle puanlarını 22 ve 21’e çıkartarak yarışta bir adım öne çıktılar..
Spor Toto Süper ligde, geride kalan 25. hafta da oynanan maçların 6’sını ev sahibi ekiplere kazanırken, 3 maç ise berabere sonuçlandı. Bu hafta deplasman takımları ise kazanamadı.. 16 golün atıldığı 25. hafta da en gollü karşılaşma 3-2 sonuçlanan Ankaragücü-Galatasaray maçı oldu. Aynı karşılaşmada Ankaragücü’nden Sestak rakip fileleri 3 kez havalandırarak istatistiklere geçti. Bu hafta sadece biri maçta gol sesi çıkmadı.
Hakemler ise, 32 sarı ve 1 kez de kırmızı kart gösterdi. Buca-Gaziantep maçında 6 sarı kart çıkarken, Trabzonspor-Kasımpaşa maçında ise hakem sadece bir kez sarı  karta başvurdu.. İstanbul BŞ-Eskişehirspor maçında ise 4 sarı ve 1 kırmızı kart çıktı. Eskişehirspor’dan Alper, kırmızı kart cezası nedeniyle bu hafta forma giyemeyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.