Dine hakaret eden ünlü çorbacı hesabını kapattı

Dine hakaret eden ünlü çorbacı hesabını kapattı

Zemzem Çorba ismiyle lokanta işleten bir şahsın ‘Zemzem Zemzem’ takma ismi ile Facebook sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlar görenleri hayrete düşürdü.

Zemzem Çorba ismiyle lokanta işleten bir şahsın ‘Zemzem Zemzem’ takma ismi ile Facebook sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlar görenleri hayrete düşürdü.  ‘Zemzem Zemzem’ kullanıcı isimli şahsın ‘Arabın uyduruk tanrısı’ ifadesinin bulunduğu paylaşım. Vatandaşların tepkisini çekti. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından ilgili kullanıcı hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük tepki çeken ‘Zemzem Zemzem’ kullanıcısından açıklama  ve özür bekleyen vatandaşlar, “Senelerdir çorbaların içine zemzem koyduğunu anlatarak ve işletmesinin adını Zemzem koyarak Konyalıların manevi duygularını sömüren bu işletme sahibi yaptığı paylaşımla İslam’a kin kusmuştur. Bunun hesabını vermelidir” şeklinde konuştu.

--GÜNCELLEME--

Zemzem Çorba Merkez Beşyol Şubesi, Zemzem Çorba Form ve Real Şube yetkililerinden yapılan açıklamada haberde geçen ilgili şahıstan belirli bir ücret karşılığı isim hakkı aldıkları, bu ticaret sonrası hiçbir bağ ve ilgillerinin kalmadığı ifade edildi. Açıklamada ayrıca ilgili şahsın Aksaray'da faaliyet gösterdiği belirtildi.  

merhabahaber.com

Zemzem Şubelerinden Açıklama:"Zemzem şubelerinin ilgili şahısla alakası yoktur"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum