Diltaşlı öğrenciler Kulesitede sergi açtı

Diltaşlı öğrenciler Kulesitede sergi açtı

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı, 1. Dönem sonu etkinlikleri çerçevesinde Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının anasınıfı öğrencilerinin elişi ve resim sergisi büyük ilgi gördü

2011-2012 Eğitim Öğretim yılı, 1. Dönem sonu etkinlikleri çerçevesinde Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının anasınıfı öğrencilerinin elişi ve resim sergisi büyük ilgi gördü. Konya Kule Site AVM’de açılan sergiye çok sayıda davetli ve öğrenci velileri katıldı. Serginin açılışına; Selçuklu İlçe Milli Eğitim müdür yardımcısı Yüksel Şahin, şube müdürleri, Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının yönetim kurulu Başkanı ve okul müdürleri de iştirak etti.
Selçuklu Diltaş İlköğretim Okul müdürü Emine Çini’nin yaptığı açılış konuşmasının ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu resim ve elişi sergisinin açılışı davetliler ve minik öğrenciler tarafından yapıldı. İlçe Milli Eğitim müdür yardımcısı Yüksel Şahin, serginin açılışında yaptığı konuşmada serginin çok güzel olduğunu, minik ellerin büyük yüreklerinden çıkan güzellikleri izlemenin ve minik öğrencilere verilen emeğin karşılığını görmenin herkesi memnun ettiğini söyledi. Öğrencilere küçük yaşta el becerilerini geliştirici çalışmalar yaptıran  anasınıfı öğretmenleri, hayal güçlerini ve zihinsel yeteneklerini de kullanarak bu sergiyi açtıklarını ifade ettiler.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.