Diltaş öğrencileri Erciyeste stres attı

Diltaş öğrencileri Erciyeste stres attı

Türkiyenin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Erciyese giden Özel Diltaş Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve okul aile birliği üyeleri, 1. dönemin yorgunluğunu atarak Konyaya döndü.

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Erciyes’e giden Özel Diltaş Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve okul aile birliği üyeleri, 1. dönemin yorgunluğunu atarak Konya’ya döndü.

2011-2012 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini yoğun bir tempo içersinde geçiren Diltaşlılar tarihi yerleri gezmenin ve kayak kaymanın keyfini yaşadı.

Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenmiş bu gezinin devamının  yıl içersinde farklı yerleşim yerlerine gidilerek geleceğini  ifade eden Özel Diltaş Anadolu Lisesi Müdürü Zehra İnal, “Gezimizin amacı, dönem boyunca çalışarak başarılara imza atan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi dinlendirmek ve Erciyes’in efsanevi havasını birlikte teneffüs etmekti. Çok güzel bir gezi oldu. Kayseri’nin tarihi mekanlarını gezerek, İç Anadolu’nun en büyük kayak merkezi olan Erciyes’i görme imkanı bulduk. Yorgunluklarımızı atarak, 2. yarıyıla zinde, dinamik ve başarıları zirveye taşıyacak moralle başladık. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.