Dilediğiniz kadar alışverişi dilediğiniz fiyatta yapmak mümkün mü ?

Dilediğiniz kadar alışverişi dilediğiniz fiyatta yapmak mümkün mü ?

Dilediğiniz kadar alışverişi dilediğiniz fiyatta yapmak mümkün mü ?

Günümüzde insanlar artık yalnızca bir değil, birkaç tane materyale ihtiyaç duymakta tüketmek için çok daha fazlasını istemektedir. Örneğin Koton giyim mağazasından en şık kot pantolonu almak isterken aynı zamanda hemen yan tarafında bulunan Teknosa mağazalarından yeni çıkan iPhone telefonlardan bir tanesini almak istiyordur. İşte tam da bu durumun farkında olan mağazalar, daha çok tüketmek isteyen kişiler için e-ticaret hizmeti de vermeye uzun bir süredir devam etmektedir.
 

Açıklama: indirim kodu.jpg
 

Bunun sağladığı en büyük yararlardan bir tanesi de; artık hiç kimsenin dışarıya çıkmadan oturduğu yerden sitelere sipariş vererek istedikleri ürünle ulaşabilmeleri olmuştur. Örneğin e-ticaret sitesi üzerinden kahve makinesi almak isteyen bir kişi; kart bilgilerini girerek yalnızca 3 dakika içerisinde alışverişini yapma imkanı bulunmaktadır.
 

Peki bu e-ticaret sitelerinden uygun fiyatlı olarak ürün bulabilmek mümkün mü ?
 

Tüm büyük kuruluşlar gerek mevcut mağazalarında olsun, gerekse de e-ticaret üzerinden olsun genellikle fiyatlarını pek fazla değiştirmemektedir. Ancak indirim kuponu dediğimiz sistem sayesinde dilediğiniz ürünleri çok daha uygun fiyatla alabilme imkanınız vardır.
 

Açıklama: boyner indirim kuponu markodi.jpg
 

Örneğin Trendyol ayakkabı indirim kuponu ile % 20 daha ucuza ürün alabilir, ya da isterseniz çok sevdiğiniz birisine şık bir çiçek almak için çiçek filosu ile uygun fiyatlı olarak bu çiçeği temi n edebilirsiniz. Anneler günü, Babalar Günü ve sevgililer günü gibi daha onlarca özel gün için fırsat kodu kullanarak kargonuzu ücretsiz yapabilir veya 10 TL, 20 TL ve 40 TL'ye kadar indirim de kazanabilirsiniz.
 

Mağazalar e ticaret üzerinden yapılan alışverişlerde neden indirim kuponu hazırlar ?
 

Mağazalar kurumsal kimliklerini korumak adına daha fazla ticaret hacmine ulaşmak için, indirim kuponu gibi yöntemlerle tercih edilir olma özelliklerini arttırmaya çalışırlar. Tüketim yönelimlerinde görülmüştür ki iki mağazadan herhangi birisi 15 TL bile daha az bir fiyata sahipse; kullanıcılar genellikle o firmaya yönelirler. Tüm bu koşullar göz önüne alındığında, ve N11 indirim kodu gibi sistemler kullanılarak, % 30 lara kadar daha ucuz alışveriş yapma imkanınız ortaya çıkmaktadır.

 

Markodi indirim kodu, Coton indirim kuponu, Flo indirim kuponu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.