Didimli Öğrencilere ’orman Sevgisi’ Aşılandı

Didimli Öğrencilere ’orman Sevgisi’ Aşılandı

Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlatılan “Çevre ve Orman” konulu “Busg Bunny ve Sid Orman dostu” adlı çocuk oyunu Didim Çiçek Bahçesinde miniklerle buluştu.“Her çocuk bir fidan Her fidan bir...

Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlatılan “Çevre ve Orman” konulu “Busg Bunny ve Sid Orman dostu” adlı çocuk oyunu Didim Çiçek Bahçesinde miniklerle buluştu.

“Her çocuk bir fidan Her fidan bir orman” projesi kapsamında Ormanların korunması ve geliştirilmesi faydalı yönlerinin anlatılması ve ormanlara zarar gören faktörlerin önlenebilmesi ve çocuklara anlatılabilmesi amacıyla Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlatılan “Çevre ve Orman” konulu “Busg Bunny ve Sid Orman dostu” adlı çocuk oyunu Didim Çiçek Bahçesinde minik öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Yel Değirmeni tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen müzikli çocuk oyununda çocuklara ormanların önemi, faydası ve çevrenin temiz tutulmasıyla ilgili eğitimi ve öğretici bilgiler verildi.

Didim Çiçek Bahçesi Kurucu Müdürü Gül Yapıcı Börekçi ise Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlatılan oyunun okul öğrencileriyle buluştuğunu belirterek bu tür toplumsal duyarlılık noktasındaki konulara okul olarak her zaman destek olduklarını ifade etti. Oyunun sonunda Okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrenciler çam fidanı armağan edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.