Didim Ticaret Odası’ndan Stres Yönetimi Ve Öfke Kontrolü Konferansı

Didim Ticaret Odası’ndan Stres Yönetimi Ve Öfke Kontrolü Konferansı

Didim Ticaret Odası’nın organizasyonuyla Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın konuşmacı olarak katılacağı "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü’ konulu konferans, 13 Mayıs Cuma günü...

Didim Ticaret Odası’nın organizasyonuyla Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın konuşmacı olarak katılacağı "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü’ konulu konferans, 13 Mayıs Cuma günü yapılacak.

Konuyla ilgili olarak Didim Ticaret Odasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sürekli şikâyet ettiğimiz ve rahatsız olduğumuz stresi yönetebilmek, başarılarımızın artması, iş ve sosyal hayatımızın daha yaşanabilir hale gelmesi için hayati önem arz etmektedir. Geçtiğimiz ay yine Ticaret Odasının organizasyonuyla ‘İletişiyor muyuz Yoksa itişiyor muyuz?’ konulu konferansta Didimlilerle bir araya gelen Teyfik Bıyıklı, ikinci konferansında; stresin sebepleri, bireysel farklılıklar ve stres yumuşatıcılar, iş görenin işinden ve/veya ortamdan kaynaklanan stres, stresin ölçümü ve etkileri, stres başarı ilişkisi ve stresle bireysel ve örgütsel başa çıkma yöntemleri konusunda katılımcılara çok önemli bilgiler aktaracak. Konferansa tüm halkımız davetlidir.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.