Devrilen Kamyonetten Çıkan Sürücü, Patronunu Bekledi

Devrilen Kamyonetten Çıkan Sürücü, Patronunu Bekledi

Kasımpaşa’da et taşıyan kamyonet yağışlı havanın da etkisiyle kayarak devrildi. Araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücü, ciddi bir yarası olmadığı gerekçesiyle hastaneye gitmedi. Olay yerine gelen trafik polisi kaza raporu tuttu. Patronu...

Kasımpaşa’da et taşıyan kamyonet yağışlı havanın da etkisiyle kayarak devrildi. Araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücü, ciddi bir yarası olmadığı gerekçesiyle hastaneye gitmedi. Olay yerine gelen trafik polisi kaza raporu tuttu. Patronu gelmeden olay yerinden ayrılmayan sürücünün, kazanın şokunu yaşadığı da gözlendi.

Kaza Evliya Çelebi Caddesi Kasımpaşa istikametinde yaşandı. İddiaya göre Necati Meral’in kullandığı 34 YZL 22 plakalı kamyonet yağışlı havanın da etkisiyle kayarak devrildi. Kaza sırasında kamyonet, önündeki bir otomobile de çarptı. Devrilen araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücü görünürde bir yarası olmadığı gerekçesiyle hastaneye gitmedi. Bu sebeple olay yerine ambulans da çağırılmadı. Kaza maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti. Trafik polisi de olay yerinde kaza raporu tuttu. Bu sırada kaza yapan sürücünün dakikalarca patronu ile irtibat kurmaya çalıştığı gözlendi. Patronu gelmeden olay yerinden ayrılmayan sürücünün, kazanın şokunu yaşadığı da gözlendi.

'BEYOĞLU’NDA YAĞMUR ETKİLİ OLDU'

Öte yandan Beyoğlu ve çevresinde yağışlı hava etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar duraklara sığındı. Öğle saatlerine doğru yağışlı hava etkisini gösterdi. Bazı vatandaşlar şemsiyeleri ile bazı vatandaşlar da otobüs duraklarına sığınarak ıslanmaktan kurtuldu. Yağmur sebebiyle bazı yerlerde su birikintileri oluştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.