Devrilen Ağacın Altında Ölen Öğretmen, Eşi Ve Kızını Kanserden Yitirmiş

Devrilen Ağacın Altında Ölen Öğretmen, Eşi Ve Kızını Kanserden Yitirmiş

Beykoz Korusu’nda bir kafenin üzerine ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden emekli öğretmenlerin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Olayda hayatını kaybeden Ayfer Ayla Aral'ın 6 ay önce eşini, 2 hafta önce ise kızını kanserden...

Beykoz Korusu’nda bir kafenin üzerine ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden emekli öğretmenlerin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Olayda hayatını kaybeden Ayfer Ayla Aral'ın 6 ay önce eşini, 2 hafta önce ise kızını kanserden dolayı kaybettiği öğrenildi.

Beykoz Korusu içerisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir kafenin bahçesinde oturan ve her ikisi de emekli öğretmen olan kuzenler Ayfer Ayla Aral (66) ile Naime Hülya Bayrak (60) üzerilerine devrilen ağacın altında kalarak hayatını kaybetmişti. Kafe sahibi Suzan Özpeynirci ise ağır yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Olayda hayatını kaybeden Bulut ve Bayrak’ın cenazeleri otopsi işlemleri için bu sabah Adli Tıp Kurumu’na getirildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından emekli öğretmenlerin cenazesi yakınları tarafından alındı. Bulut’un cenazesinin Zincirlikuyu Cami’nde, Bayrak’ın cenazesinin ise Karacaahmet Şehitlik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

6 AY ÖNCE EŞİNİ 2 HAFTA ÖNCEDE KIZINI KAYBETMİŞ

Ağaç devrilmesi sonucu ölen emekli felsefe öğretmeni Ayfer Ayla Aral’ın yakın zamanda hem eşini hem de kızını kaybettiği öğrenildi. Altı ay önce eşi Haluk, iki hafta önce ise kızı Gökçe’yi kanserden kaybettiği öğrenilen Aral ailesinden geriye mutlu günlerinde çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı. Aral’ın eşi, kızı ve torunuyla birlikte yer aldığı fotoğraftan geriye sadece torun Işık Aral kaldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.