Devreye moralli girmek istiyor

Devreye moralli girmek istiyor

Göztepe deplasmanında 1-0 yenilerek alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açma fırsatını değerlendiremeyen Atiker Konyaspor Fenerbahçe maçını kazanarak devreye moralli girmek istiyor

Süper Ligin 17. Hafta maçında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Atiker Konyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.  Top kapma ve pas çalışması ile devam eden antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı. Bir süre takımdan ayrı çalışan Volkan Fındıklı, daha sonra tesislere geçerek çalışmalarını burada sürdürdü.  Öte yandan tedavileri devam eden Ali Çamdalı, Evouna, Hadziahmetovic, Traore ve Eren Albayrak antrenmana katılmadı.

İLK YARININ SON MAÇI    

Göztepe deplasmanında 1-0 yenilerek alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açma fırsatını değerlendiremeyen Atiker Konyaspor devrenin son maçında  Fenerbahçe’yi yenerek devreye moralli girmek istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip lig sıralamasında 14. Sırada olmasına rağmen  alt sıralardaki takımlarla aynı puanda. 14 puanda olan Atiker Konyaspor  Fenerbahçe maçından puan alamadığı takdirde rakiplerinin de kazanmasıyla birlikte küme düşme hattına gerileyebilir.

RAKİPLERİN MAÇLARI DA ÖNEMLİ   

Atiker Konyaspor  ligini ilk yarısının son maçında Fenerbahçe ile karşılaşırken Antalyaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nin oynayacağı maçların sonuçları da Yeşil-beyazlı ekip için büyük önem taşıyor. Antalyaspor evinde Alanyaspor ile karşılaşırken Osmanlıspor ise evinde Akhisarspor’u konuk edecek. Gençlerbirliği ise deplasmanda Bursaspor karşısına çıkacak.   geçtiğimiz hafta bu takımlar puan kaybı yaşadı. Rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada Atiker Konyaspor Göztepe karşısında bu fırsatı değerlendiremedi ve 14 puanda kaldı. Yeşil-beyazlı ekip, 16.haftaya 15.sırada girerken, Göztepe yenilgisi sonrası 14.sıraya yükseldi. Konyaspor aynı punda yer aldığı Osmanlıspor’un deplasmanda Beşiktaş karşısında aldığı farklı yenilgi ve averajının daha da düşmesi nedeniyle rakibinin ligde bir basamak üstüne çıktı.

BURAK TAŞPINAR   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.