Dev firma Konya fabrikasını tanıttı

Dev firma Konya fabrikasını tanıttı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, ürün grupları, Ar-Ge çalışmaları, üretim kapasitesi ve dünya pazarındaki konumunu anlattı

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşen Çalışan Gazeteciler Günü kahvaltısına ilgi büyüktü. 

adsiz-005.jpg

Etkinliğe Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Doğru ve Bilal Doğru, İcra Kurulu Üyeleri Hüseyin Özkan, Hasan Özkan, Abdullah Doğru ve Muhammet Doğru, Reklam Departmanı Sorumlusu Bekir Özer ve basın mensupları katıldı. İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Konya’nın güçlü, nitelikli ve yol gösterici bir basın camiasına sahip olduğunu ifade ederek, özverili, meslek değerlerine ve etiğine uygun çalışmalar gerçekleştiren gazetecileri tebrik etti. Özkan, böyle özel bir günün vesilesiyle de basın mensupları ile bir araya gelmekten ve misafir etmekten mutluluk duyduklarını vurguladı. 

RUSYA FABRİKASI VE İSTANBUL LOJİSTİK MERKEZİ

Kahvaltıdan sonra fabrika içinde basın turu gerçekleştirildi. Konya fabrikası tanıtımının yanı sıra Rusya fabrikası ve İstanbul Lojistik Merkezi yapılanmaları ile ilgili bilgi veren Hasan Özkan, ürün grupları, teknolojik gelişimleri, Ar-Ge çalışmaları, üretim kapasitesi, dünya pazarındaki konumları ve hedefleri hakkında da bilgi paylaşımında bulundu. Özkan, her geçen yıl hedeflerini büyüttüklerini kaydetti. Basın turundan sonra langırt yarışması düzenlendi. Perilla Langırt Yarışması madalyalarının yanı sıra yarışmanın birinci, ikinci ve üçüncülerine hediyeler takdim edildi.

HAMDİ BUĞUR 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.