Dev Adamlar hata yapmadı

Dev Adamlar hata yapmadı

Beysu Konyaspor Basketbol deplasmanda bu sezon galibiyeti olmayan Akhisar Belediyespor’u 82-78 yendi. Maçın son dakikalarında tecrübesini ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip aldığı galibiyetle zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Misli.com Basketbol 1.Lig'inde mücadele veren Beysu Konyaspor Basketbol 22.hafta maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 82-78 kazandı. Dev Adamlar bu sezon henüz galibiyeti olmayan rakibi karşısında hata yapmadı ve zirve yürüyüşünü devam ettirdi.

Karşılaşmaya Morgan, Tayfun, Mehmet, Hazer ve Derek ilk 5'i ile başlayan Beysu Konyaspor ilk çeyreği 22-22 berabere tamamladı. 2.çeyrekte rakibi karşısında etkili olamayan yeşil-beyazlılar devre arasına 41-38 mağlup girdi.

3.çeyrekte oyuna hakimiyetini kuran Beysu Konyaspor bu periyodu 62-58 galip olarak tamamlarken, maçın son çeyreğinde biraz zorlandı. Maçın son 4 dakikasına 75-70 geride giren yeşil-beyazlı ekip önce beraberliği sağladı. Savunmada hata yapmayan Konyaspor daha sonra 77-75 öne geçti. Son saniyelerde karşılıklı serbest atışlar şeklinde geçen mücadelede bitime 1 saniye kala Beysu Konyaspor 2 serbest atışını da basketle sonuçlandırarak karşılaşmayı 82-78 kazandı. Bu galibiyet ile ligdeki çıkışını sürdürdüren yeşil-beyazlı ekip puanını 37’ye yükseltti. 22. maçında 15. galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip haftayı 4. basamakta tamamladı.

Konyaspor’un rakibi Akhisar Belediyespor ligde yine galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz sezonların başarılı ekipleri arasında yer alan Manisa temsilcisi bu sezon oynadığı 22 maçta da salondan yenilgi ile ayrılarak camiayı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.