Destici: Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır

Destici: Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' sözüne inanmış bizler asla susmayacağız.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' sözüne inanmış bizler asla susmayacağız." dedi.

        Mustafa Destici, Mısır'ın Nahda ve Adeviyye meydanlarındaki göstericilere karşı yapılan kanlı saldırılar üzerine bir açıklama yaptı. Destici, Mursi taraftarlarının darbeye karşı gösteri yapanların üzerine rastgele ateş açılması sonucu yüzlerce insanın hayatını kaybettiği ve binlercesinin yaralandığını belirterek, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

        Kanlı müdahaleyi yapanları, zalimleri lanetleyen ve kınayan Destici, "Ve inanıyoruz ki sonuçta haklı davaların takipçileri kazanacaktır. Batının, sırf çıkarları için bu olaylara sessiz kalmasını kabul etmiyoruz. Uluslararası toplum kuruluşları ne için ve hangi şartlar için kuruldular. Bu bugün sorgulanmaktadır. İslam ülkelerinin ve teşkilatlarının sessizlikleri ise zalimler karşısında diz çöktüklerinin bir göstergesidir. Türkiye derhal uluslar arası kuruluşları ve İslam ülkeleri teşkilatlarını acilen toplantıya çağırmalı ve bu katliamların sona erdirilmesi için harekete geçirmelidir. Göstericilere karşı yapılan kanlı müdahaleler derhal durdurulmalıdır." dedi.

        Mısır'ın bir an önce normalleşmesi ve asla bir iç savaşa müsaade edilmemesi ikazını yapan Destici, "'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır' sözüne inanmış bizler asla susmayacağız. Darbelere kaşı, zalimlere karşı, katliamlara karşı bedeli ne olursa olsun mazlumun, demokrasi şehitlerinin ve inananların yanındayız." vurgusunu yaptı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.