Destici: 75 Yıl Geçmesine Rağmen Hedeflere Ulaşılmadı

Destici: 75 Yıl Geçmesine Rağmen Hedeflere Ulaşılmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Atatürk’ün ölümü üzerinden 75.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Atatürk’ün ölümü üzerinden 75. yıl geçmesine rağmen hedeflere ulaşılmadığını söyledi.

Destici, 10 Kasım anması nedeniyle yayınladığı mesajda, Atatürk’ün Türk Kurtuluş Savaşı'na önderlik ettiğini hatırlatarak, Atatürk ve silah arkadaşlarının dünyanın bütün güçlü devletlerinin karşı durduğu bir devleti kurmayı başardığını vurguladı. Atatürk’ün, kurduğu yeni Türk devletine, tarihine yakışır hedefler koyduğunu hatırlatan Destici, aradan 75 yıl geçmesine rağmen bu hedeflere ulaşılamadığını kaydetti.

“Atatürk’ün koyduğu hedeflere ulaşılmamasının nedeni, hedeflerin yüksekliği değil Atatürk’ten sonra gelen yöneticilerin basiretsizliği” diyen Destici, “Atatürk’ün koyduğu hedeflere ulaşmak için onun deyimiyle ‘Bir şeye ihtiyacımız var. Çok çalışmak.” şeklinde konuştu. Destici, Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet dilerken, Türk ulusunun da Kurtuluş Savaşı'nın verildiği o zor günleri unutmamasını ve çocuklarına anlatmasını istedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.