Dermarooler ile cilt tedavisi kolaylaşıyor

Dermarooler ile cilt tedavisi kolaylaşıyor

Tüm dünyada doğal cilt gençleştirme ve yara-yanık tedavisinde kullanılan Dermarooler artık Konya’da.

 Otoriteler tarafından mucizevi teknoloji olarak gösterilen Dermaroller’ı Konya’ya getiren Özel Konya Farabi Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Dilek Peker, teknolojide gelinen son noktayı anlattı.
Dermarollerın hem bayanlara, hem de erkeklere uygulanabilen bir yöntem olduğunu söyleyen Peker, “Cihazın ufak başlığında saç teli kadar ince 192 tane iğne bulunuyor. Cilt düzeltici lazerlerin yaptığı işlemlerin bir çoğunu bu küçük iğneler yapıyor. Dudak üstündeki derin çizgilerin giderilmesinde,  kırışıklıkları önlemede, çiller, selülit, doğum çatlakları, leke tedavisi, ağır yara ve dikiş izlerinde Dermaroller çok etkili bir yöntem olduğunu görebilmekteyiz. Asıl mucizesi ise akne ve yara izlerini gidermek. Yüzünüzde ve vücudunuzda oluşmuş derin çukurlardan, izlerden bu yöntemle kurtulmak mümkün. Vücudun her bölgesine uygulanabiliyor ve kesinlikle alerji yapmıyor” dedi.
Dermatoloji Uzmanı Dr. Dilek Peker, “Dermaroller tekniği, lazerler ve asitler gibi deriyi yakmıyor, soymuyor ve yara oluşturmuyor. Hastalarımızı ilk bakışta küçük iğneler ürkütse de işlem sırasında herhangi bir acı hissetmemeleri yüzlerini güldürüyor. Kadın-erkek farkı gözetmeksizin saç dökülmesinde de kullanılan bu teknik, ilaçlarla birlikte kullanıldığı taktirde muhteşem sonuçlar veriyor” diye konuştu.
CİLT DOĞAL YOLLA İYİLEŞİYOR
“Doğru kriterlerle hazırlanmış, klinik olarak test edilmiş, CE belgeli ilk ve "orjinal" ürün Dermaroller'dır” diyen Dr. Dilek Peker  teknoloji hakkındaki sözlerini şöyle sürdürüyor: “Dermaroller cilt üzerine uygulandığında, iğneler 1 santimde yaklaşık 300 mikro kanal açıyor. Bu mikro kanallar cilt tarafından bir yara gibi algılanarak, cildin kendisini tamir mekanizmasını doğal olarak uyarıyor. Ayrıca cildin kendi kolajenini üretmesini de sağlıyor. İşlem sırasında herhangi bir acıya neden olmayan Dermaroller'ın uygulanmasından birkaç saat sonra hastanın normal hayatına devam etmesi mümkün olabiliyor” ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.