Deplasmanda uçuyor!

Deplasmanda uçuyor!

Atiker Konyaspor; geçtiğimiz sezon ligin ilk 15 haftasında deplasmanda 9 puan toplarken bu sezon ise ligin ilk 15 haftasında deplasmanda 12 puan toplamayı başardı

Sezona 3 kulvarda mücadele eden tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezonun  ilk 15 haftasında deplasmanda 8 maçta 9 puan toplarken bu sezon ise ligin ilk 15 haftasında çıktığı 8 deplasman maçında 12 puan topladı.Geçtiğimiz sezon 8 maçta; 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. 6 gol atıp 10 gol yiyen Atiker Konyaspor, -4 averajla deplasman tablosunda 11.sırada yer aldı. Yeşil-beyazlılar bu sezon ligin ilk 15 haftasında 8 deplasman maçına çıkarken 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. 12 gol atıp 9 gol yiyen yeşil-beyazlılar +3 averajla deplasman tablosunda 5.sırada yer aldı.

12 PUAN TOPLADI

Geçtiğimiz sezona oranla bu sezon daha iyi bir grafik çizen Atiker Konyaspor; bu sezon ligde çıktığı 8 deplasman maçında 12 puan topladı. Anadolu Kartalı'nın bu sezon deplasmanda  konuk olduğu karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle: “Rizespor 1-1 Konyaspor, Antalyaspor 1-3 Konyaspor, Trabzonspor 1-0 Konyaspor, Başakşehir 1-1 Konyaspor, Bursaspor 2-0 Konyaspor, Gaziantepspor 0-3 Konyaspor, Alanyaspor 2-3 Konyaspor, Karabükspor 1-1 Konyaspor.”

BUGÜN MANİSA'YA GİDECEK

Öte yandan yeşil-beyazlılarda Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında konuk olacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Dün Kayacık Tesisleri'nde saat 14.00'de basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleşen antrenman teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları gözetiminde yapıldı. Konyaspor'da morallerin yerinde olduğu gözlemlendi. Yeşil-beyazlılar bugün Manisa'ya giderek kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.