Deplasman lideri Şekerspor

Deplasman lideri Şekerspor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor yarın deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı Kafile Başkanlığı’nda Adana’ya giden Şekerspor, Sürmeli Otel’de kampa girdi. Tems

Ligde liderlik yarışı veren yeşil-beyazlı ekip deplasman maçlarında ise ligin zirvesinde yer alıyor dış saha maçlarında rakibi Elazığspor’un üzerinde yer alan Torku Şekerspor ligde de rakibinin üzerine çıkmak istiyor. Deplasmanda oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip en fazla puanı deplasmanda topladı. Bu karşılaşmalarda 13 puan toplayan Konya Torku Şekerspor rakip kalelere 13 gol atarken  kendi filelerinde 7 gol gördü. Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci deplasman maçında Pursaklarspor’u 5-0’la geçti. Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Torku Şekerspor Pendikspor’u 4-2’yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve deplasmandaki ilk yenilgisi ise 1461 Trabzonspor karşısında aldı. Torku Şekerspor daha sonra Tokat deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip son olarak ise Sakaryaspor’u deplasmanda 2-0 yendi.  Şekerspor bu karşılaşmalardan toplum 13 puan topladı. Dış saha maçlarında büyük başarı gösteren Torku Şekerspor yarın yine bir deplasman maçında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak deplasman beyliğini sürdürmek istiyor. En yakın rakibi Elazığspor ise Kocaelispor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibinin bu maçta puan kaybetmesini bekleyecek.
Üst üste aldığı iki galibiyetle büyük moral bulan Şekerspor, Tarsus deplasmanından evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Zirve yarışında emin bir adım daha atmak isteyen yeşil-beyazlılarda Bahadır ve Zafer Biryol dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zafer Biryol’un belinde problem olduğu Bahadır’ın ise çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ifade edildi. Şanlıurfa maçında 4. sarı kartını gören Mehmet Balban ise Tarsus karşısında forma giyemeyecek.
Şanlıurfa maçında iki gole imzasını atan ve galibiyette büyük pay sahibi olan Muhammet Reis ve Süleyman Varlık ise kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyuncular Tarsus maçında sarı kart görmeleri takdirde cezalı duruma düşecek. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan Rıdvan Sağlam ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tarsus İdmanyurdu maçında forma şansı bulabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.