Demirören bu soruları yanıtlamadı!

Demirören bu soruları yanıtlamadı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören sorulan soruları yanıtsız bıraktı..

Bodrum'da düzenlenen özel golf turnuvasına katılarak "Golf ile başlayıp golf ile bitirelim" diyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören futbolla ilgili soruları cevaplamadı.

Ortakent-Yahşi beldesindeki Bodrum Golf Kulübü'nün açılışı dolayısıyla düzenlenen özel turnuvada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirören tesisi çok güzel bulduğunu söyledi.

Türkiye'deki golfa bakış açısına değinen Demirören, ''İspanya ve Portekiz'in turizm gelirinin yüzde 50'si golftan. Demek ki bizim golfu çok geliştirmemiz gerekiyor. Yeni federasyonun da daha çok ilgilenerek, golfu Türkiye'de geliştireceğine inanıyorum. Çünkü gelişmesi gereken bir spor'' dedi.

Demirören, gazetecilerin futbolla ilgili sorularına ise ''Futbol ile ilgili soru yok. Golf ile başlayıp golf ile bitirelim'' diye yanıt verdi.

Golf Federasyonu Kurucu Başkanı Raif Bilir de, Türkiye'de golfun 1895'te İstanbul Golf kulübü ile başladığını anlattı. Golf sporunda turizme dönük gelişmeye dikkati çeken Bilir, ''Bizim golfu tabana indirmemiz lazım. Avrupa'da ve Amerika'daki gibi halka açık golf tesisleri açmamız lazım'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.