Dehşete düşüren ölüm anı

Dehşete düşüren ölüm anı

Sarıyerde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırımda bulunan yayaların arasına daldı. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen kaza anı dehşete düşürdü

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kazada, 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Sarıyer Ferahevler Adnan Kahveci Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. 34 UP 3377 plakalı otomobilin sürücüsü Oğuz Bilici, direksiyon hakimiyetini kaybederek ilk önce kaldırımda bulunan Hüsnü Demir ve Kazım Ekici'ye sonra ise bir servis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırımda bulunan Hüsnü Demir olay yerinde hayatını kaybederken, Kazım Ekici, Oğuz Bilici ve otomobil içerisinde bulunan Can Kap, Şafak Mete ve Oğuz Alkan yaralandı.

Çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, direksiyon hakimiyetini kaybeden Oğuz Bilici, ilk önce kaldırımda bulunan yayaların arasına sonra da bir servis aracına çarpıyor.

Çarpmanın etkisiyle araçta büyük maddi hasar meydan geldiği görülürken, kazada yaralanan yayalardan biri panik içinde hemen ayağa kalkarak kaldırıma oturuyor. Bu sırada feci kazanın ardından, çevredeki duyarlı birçok vatandaşların olay yerine koştuğu görülüyor. Faciada hayatını kaybeden kişinin arkadaşları kazanın şokuyla yerde yatan arkadaşlarına bakarak dövünüyor.
İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.