Dedeman Konya'dan sömestr kampı kampanyası

Dedeman Konya'dan sömestr kampı kampanyası

Dedeman Konya Oteli, sömestr dönemine yönelik kampanya düzenliyor

Dedeman Konya Oteli, sömestr dönemine yönelik kampanya düzenliyor.

Dedeman Konya Oteli Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Emin Ok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orta Anadolu'nun en büyük kongre merkezine sahip olduklarını belirtti.

Sömestr döneminde kamp gruplarına, etüd salonları, ders salonları, aktivite salonları gibi pek çok çalışma ortamı hazırlayabildiklerini kaydeden Ok, öğrencilerin ve öğretmenlerin, serbest zamanlarda profesyonel antrenörler gözetiminde kullanabilecekleri büyük bir de sağlık kompleksine sahip olduklarını aktardı.

Sadece bayanlara özel ve bay - bayan karışık kullanılabilen iki ayrı bölümden oluşan sağlık kulübünde, öğrenciler ve öğretmenlerin, kamp süresince, fitness, sauna, Türk Hamamı, buhar odası ve yüzme havuzlarından ücretsiz faydalanabildiklerini anlatan Ok, Konya'da kamp imkanının aileleri rahatlattığnı savundu.

Kış mevsiminin, özellikle Akdeniz Bölgesi'ne ulaşımı olumsuz etkilediği sömestr döneminde, ailelerin, Konya'da da kamp imkanının bulunmasından son derece memnun olduklarını kendilerine ifade ettiğini anlatan Ok, ailelerin, çocuklarının güvende ve yakın bir mesafede olduklarını bilmekten mutlu olduklarını açıkladı.

Ok, bu yıl 25 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında kamp gruplarına çok özel fiyatlar sunduklarını, öğrencilere konfor, güven ve sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak için her türlü altyapı ve teknik donanıma sahip olduklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.