Darbeci hainler ağır ceza alsın

Darbeci hainler ağır ceza alsın

Bizbiriz Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Navruz, dernek binasında basın açıklaması düzenleyerek, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini kınadı.

Bizbiriz Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Navruz, dernek binasında basın açıklaması düzenleyerek, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini kınadı. Navruz, jurnal hareketin Selçuklu ve Osmanlı imparatorluklarını bitirdiğini söyledi. Bugün yaşanılan jurnal hareketlerin önü kesilmezse devletin ve milletin ciddi bir tehlikeye gireceğini belirten Navruz, “15 Temmuz gecesi bizlerde ülke çapında meydanlara indik. Sonrasında da 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar her gün Konya'da Valilik önünde, Aziziye Camii Meydanı'nda ve Mevlana Meydanı'nda olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir, Aksaray, Uşak, Elazığ, Şanlıurfa ve birçok il ve ilçe merkezi ile kesinti vermeden demokrasi nöbetine devam ettik” dedi.

Navruz, daha sonra şunları kaydetti: “Biliyoruz ve inanıyoruz ki, şuan tekrar kavuşmaya başladığımız huzur ortamı; komutan ve millet dayanışmasının meyvesidir. Ülkesi ve milleti için yıllarca fedakarlık yapan vatan evlatlarının böyle bir jurnal taarruzuna maruz kalmasını önlemek, Cumhurbaşkanımız ile aynı hassasiyeti taşıyan siyasilerin, bürokratların ve sivil toplum kuruluşlarının da görevidir. Fedakar milletimizin necip insanlarına ve yöneticilerimize bundan sonra düşen görev, olaylara mümin feraseti ile bakmak, basiret ile hareket etmektir. Fasık zihniyetlerin getireceği haberler iyi tetkik edilerek sonunda pişman olunacak, telafisi mümkün olmayan kararlara sebep olunmamalıdır. Hainin cezasız kalmaması sağlanmalı ancak masumun da mağduriyetine sebep olunmamalıdır.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.