Çumra, Karkın ve Arıkören adaylarından ziyaret

Çumra, Karkın ve Arıkören adaylarından ziyaret

Saadet Partisi (SP) Çumra Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Tuğlu, Karkın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Özkan, Arıkören Belediye Başkan Adayı Abdullah Uysal ve SP Çumra İlçe Başkanı Ali Sarıçiçek, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeni dönemde Çumra için yapacakları çalışmaları anlatan SP Çumra Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Tuğlu, “Aslen Hadim’li olmama rağmen yaklaşık 30 yıldır Çumra’da ikamet ediyorum. 1999 yılı yerel seçimlerinde Fazilet Partisi’nden Çumra Belediye Başkanlığına adaylığımı koymuştum. Nasip değilmiş, az bir farkla kaybettim. Saadet Partisi’nde Çumra için yeniden hizmet etme imkânımın olduğunu düşünüyorum. Çumra’ya modern belediyecilik anlayışını getirmek için varım. Halkın teveccühü beni gösterirse Çumra için iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan da Avukat Mustafa Tuğlu’nun aldığı bu kararın Çumra ve Konya için hayırlı olmasını dileyerek, “Ufkunuzu ve projelerinizi biliyoruz. Çumra bir Türkiye mozaiğidir. Konya nasıl ki tarımın başkenti ise, Çumra da Konya’nın kalbi ve beynidir. İlçe halkının da yakından tanıdığı Eğitimci Hukukçu Mustafa Tuğlu’nun Konya merkez ilçelerde dahi bu görevi en iyi şekilde yapabileceğine inanıyorum” dedi.
SP Karkın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Özkan da Karkın ilçesinde halk teveccühünün kendisinden yana olması halinde Karkın’ı adil bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğini ifade etti. Seyfettin Özkan, Karkın’ın köy görünümünden kurtularak şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini ifade etti. 1968 yılında Konya’da doğan Seyfettin Özkan, evli ve 3 çocuk babası olduğunu, şu an Karkın ilçesinde çiftçilikle meşgul olduğunu sözlerine ekledi.
SP Arıkören Belediye Başkan Adayı Abdullah Uysal ise Arıkören Belediyesi’ni önümüzdeki sezonda en iyi yerlere taşımak için yola çıktıklarını ifade etti. 1972 yılında Çumra’da doğduğunu ifade eden Abdullah Uysal, Çumra İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduğunu ve şu an çiftçilikle uğraştığını dile getirdi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan, SP Çumra, Karkın ve Arıkören başkan adaylarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.