Cumhuriyet Lisesinden Başkan Erdem'e ziyaret

Cumhuriyet Lisesinden Başkan Erdem'e ziyaret

Çumra Cumhuriyet Lisesi ''Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü'' öğrencileri, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem'i makamında ziyaret etti

Çumra Cumhuriyet Lisesi ''Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü'' öğrencileri, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem'i makamında ziyaret etti. Danışman öğretmen Vahit Özdemir eşliğinde yapılan ziyarette öğrenciler, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem'e Türkiye ve dünyada yaşanan güncel olaylar, demokrasi ve insan haklarıyla ilgili düşüncelerini sordu.
Ziyaret sırasında dünya tarihi boyunca ''Türkler, ne zaman ve nerede olursa olsun asla zulüm yapmamışlardır ve zulüm yapanlara izin vermemişlerdir'' diyen Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, ''Bizi diğer milletlerden ayıran en önemli farkımız ise biz vatanımızı, topraklarımızı anamız yerine koymuş, anamız gibi sevmişizdir. Bir insanın anası o insanın her şeyidir ya işte vatanımız da bizim her şeyimizdir'' diye ekledi. Demokrasi ve İnsan Hakları konusunda yazılmış birçok kaynak bulunduğunu ifade eden Erdem, ''Fakat bu kaynakların en önemlisi sizin kalbiniz, yüreğiniz ve vicdanınızdır ki bunu lekelemediğiniz, çok okuduğunuz ve değerlendirmelerinizi ön yargısız bir şekilde yaptığınız takdirde her zaman doğruya ulaşacaksınızdır'' dedi.

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.