Cumhurbaşkanı Gül, 'Gönüllü Delege Kartı' Aldı

Cumhurbaşkanı Gül, 'Gönüllü Delege Kartı' Aldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve beraberindeki Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve beraberindeki Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Heyet, Cumhurbaşkanı Gül’e üzerinde kendisinin çocukluk fotoğrafının da yer aldığı 'Gönüllü Delege Kartı'nı takdim etti.

Kongre heyeti, Cumhurbaşkanı Gül’e, 27 Mayıs 2013’te başlayan Çocuk ve Medya Hareketi ile 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Çocuk ve Medya Kongresi hakkında detaylı bilgi sundu. Kabulde, 19’u yabancı toplam 360 delegenin yer alacağı kongrenin, medya-çocuk ilişkilerinde çocukları olumsuzluklardan korumak ve çocukların medyayı doğru kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak şeklindeki amaçları dile getirildi. Heyet, ayrıca Cumhurbaşkanı Gül’e üzerinde kendisinin çocukluk fotoğrafının da yer aldığı Gönüllü Delege Kartı'nı takdim etti.

Kabulde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanı sıra RTÜK Başkanı Davut Dursun, BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya, Kongre Başkanı Haluk Yavuzer ile öğrenciler Defne Nalbantoğlu, Duru Onbaşılar, Bade Yüzbaşıoğlu, Nehir Erden, Sare Nur Avcı, Denizay Yiğit, Mücahit Türkmen, Aybüke Sultan Mirzelioğlu ve Efe Durdu yer aldı.

GOOGLE HEYETİ ÇANKAYA’DA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ardından Google Başkan Yardımcısı Vinton Gray Cerf ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.