Cumhurbaşkanı Gül, Abd’ye Tarifeli Seferle Gitti

Cumhurbaşkanı Gül, Abd’ye Tarifeli Seferle Gitti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oğlu Mehmet Emre'nin Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine seyahatin özel olması sebebiyle tarifeli uçakla gitti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte ‘CBK’...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oğlu Mehmet Emre'nin Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine seyahatin özel olması sebebiyle tarifeli uçakla gitti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte ‘CBK’ uçağı ile Ankara’dan İstanbul’a geldi. Abdullah Gül ve eşi, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde bir süre dinlendi. Bu sırada diğer yolcular uçağa alındı. Ziyaret resmi olmadığı için Gül çifti, özel ‘CBK’ uçağı yerine Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile ABD'nin Boston şehrine gitti.

KONFERANS VERECEK, İŞADAMLARIYLA GÖRÜŞECEK

Oğlu Mehmet Emre Gül’ün mezuniyet törenine katılmanın yanı sıra Cumhurbaşkanı Gül, Harvard Üniversitesi’nde Türkiye’nin çevresindeki güncel, bölgesel gelişmelerle ilgili bir konferans da verecek. Gül, ziyareti sırasında önde gelen Amerikalı şirketlerin üst düzey yöneticileriyle görüşecek. Boston ve çevresindeki Türk akademisyenlerle bir araya gelecek. Boston Belediye Başkanı Martin J. Walsh, New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg ve Başkan Obama'nın Ulusal Güvenlik eski Danışmanı James Jones gibi yönetici ve kanaat önderlerini kabul edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.