Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma bir ülkenin kale duvarlarıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma bir ülkenin kale duvarlarıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep Birlikte Yeni Hedeflere" başlıklı, AK Parti hükümetlerinin hizmetlerine yer verilen gazetede, siyasi ideallerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetlerinin icraatı, "Hep Birlikte Yeni Hedeflere" başlıklı gazetede anlatıldı.

"Türkiye Yüzyılı" vurgusunun ön plana çıktığı gazetede, sanayiden yüksek teknolojiye, eğitimden dış politikaya, savunma sanayisinden enerjiye, tarımdan sosyal ve kültürel yaşama, sağlıktan eğitim, gençlik ve spora kadar birçok alandaki yatırımlara yer verildi.

Türkiye'nin 81 ilinde dağıtımı yapılan ve 5 milyon adet basılan gazetede, Ayasofya'nın ibadete açılması başta olmak üzere din, dil, vicdan ve fikir özgürlüğü konularındaki adımlar anlatıldı. 16 sayfadan oluşan gazetede, zengin görseller de kullanıldı.

İlk sayfa yazısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

Gazetenin ilk sayfasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirme yazısına yer verildi.

Erdoğan, "Kıymetli vatandaşlarım, aziz kardeşlerim" hitabıyla kaleme aldığı yazıda, siyasete hangi duygularla başladığını şöyle anlattı:

"Sevdam İstanbul'un mütevazı bir mahallesinde, kısıtlı imkanlar içinde yaşarken, büyüklerimiz, 'ülkemiz bir cennet' derdi. Dört mevsimin yaşandığı, üç tarafı denizlerle çevrili bir doğamız ve şanlı bir tarihimiz vardı. Fakat milyonlarca insanımız sıkıntılar içerisindeydi. Öyle ki vatandaşımızın da devletimizin de boynu büküktü. Tıpkı sizler gibi bu durumu kabul edemez ve 'Neden daha iyisi olmasın' diye düşünürdüm. Hedeflerim ve hayallerim büyüktü, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bir ömrü adamak gerekiyordu. İşte benim siyaset yolculuğum bu duygularla başladı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.