Çukurova Giad Üyeleri Salı Buluşmasında Bir Araya Geldi

Çukurova Giad Üyeleri Salı Buluşmasında Bir Araya Geldi

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), üyelerini bir araya getirdiği salı buluşmasında Adana üzerine projeler konuşuldu. Derneğin geleneksel etkinliklerinden biri olan, üyelerin ayda en az bir kez bir araya gelmelerini amaçlayan...

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), üyelerini bir araya getirdiği salı buluşmasında Adana üzerine projeler konuşuldu.

Derneğin geleneksel etkinliklerinden biri olan, üyelerin ayda en az bir kez bir araya gelmelerini amaçlayan salı buluşmalarının sonuncusu Paşalimanı’nda yapıldı. Etkinlikte konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı, yeni yıldaki projelerini anlattı. Yeni yıldaki ilk büyük organizasyonlarının 19 Ocak 2015 tarihinde 4’üncüsü yapılacak olan Çukurova Summit olacağını hatırlatan Başkan Ömer Faruk Sakarya, şunları söyledi: “Daha önce ilkini 2012’de Nouriel Roubini, ikincisini 2013’te Gerhard Schröder, 3’üncüsünü 2014’te David Miller ve Ken Livingstone’nın katılımlarıyla yaptığımız Çukurova Summit Toplantılarımız büyük yankı uyandırdı. Dünya kenti olmasını hedeflediğimiz Adana’nın sesini uluslararası düzeyde duyurdu. Çukurova Summit’i kapsamını da biraz genişleterek yapacağız. Bu toplantımıza ABD eski Başkanı Bill Clinton’un Ekonomi Başdanışmanı Nobel Ödüllü Ünlü Ekonomist Joseph Stiglitz katılacak. Tam gün sürecek Çukurova Summit-2015, ülkemizin önemli işadamlarının, CEO’larının, ekonomi bürokratlarının da bir araya geleceği bir etkinlik olacak.”

Sakarya, Adana’nın Çukurova Summit-2015 programı ile ekonomi üzerine çok önemli bir organizasyonu gerçekleştireceğini, bu toplantının ilerleyen yıllarda uluslararası boyutta sürdürülmesini arzuladıklarını da söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.