Çöp Tenekesinin Hesabını Soran Patron Ve Oğluna Kurşun Yağdırdı

Çöp Tenekesinin Hesabını Soran Patron Ve Oğluna Kurşun Yağdırdı

Mersin'de bir oto galerisinin gece bekçisi, kaybolan 5 liralık çöp tenekesinin hesabını soran patron ve oğluna kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan baba-oğul hastaye kaldırılırken bekçi kayıplara karıştı. Olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı...

Mersin'de bir oto galerisinin gece bekçisi, kaybolan 5 liralık çöp tenekesinin hesabını soran patron ve oğluna kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan baba-oğul hastaye kaldırılırken bekçi kayıplara karıştı.

Olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Makina İkmal Müdürlüğü karşısındaki bir oto galeride meydana geldi. Alınan bilgiye göre iş yerinin sahibi olan Yasin Koçak ve oğlu Harun Koçak galerilerinin gece bekçiliği yapan İzzet A.ile iş yeri önündeki çöp tenekesinin yerinde olmaması nedeniyle tartıştı. Tartışma sonrası öfkelenen bekçi İzzet A. üzerinde bulunan tabanca ile baba-oğula kurşun yağdırdı. Sıkılan mermilerden biri Yasin Koçak'ın boynuna, diğerleri ise oğlu Harun'un vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Ağır yaralanan baba ve oğul 112 ekiplerince Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası olay anını görüntülerken polis, kaçan bekçiyi yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanıkları olayın işyerinin önündeki çöp tenekesinin kaybolmasında kaynaklandığı ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.