Çöp Kamyonu Binaya Girdi

Çöp Kamyonu Binaya Girdi

Maltepe’de, yokuş aşağı inerken kontrolünü kaybeden çöp kamyonu, bir binaya çarptı. Dört kişinin yaralandığı kazada kamyonun duvarı yıkmaması, olası faciayı önledi. Kaza saat 14.00 sıralarında Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde...

Maltepe’de, yokuş aşağı inerken kontrolünü kaybeden çöp kamyonu, bir binaya çarptı. Dört kişinin yaralandığı kazada kamyonun duvarı yıkmaması, olası faciayı önledi.

Kaza saat 14.00 sıralarında Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde meydana geldi.iddialara göre, İsmail Gökalp’in kullandığı Maltepe Belediyesi’ne ait 34 BD 1528 plakalı çöp kamyonu Başıbüyük Yolu'ndan yokuş aşağı indiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüje çıkan kamyon bir ağacı devirdikten sonra karşı şeride geçerek önce 34 TM 0288 plakalı minibüse ardından 34 VL 0220 otomobile son olarak da 34 THT 25 plakalı taksiye çarptı. Hızını alamayan kamyon daha sonra korkulukları da aşarak yol kenarındaki 3 katlı binanın ikinci katındaki dairenin duvarına çarparak durabildi. Kamyonun duvarı yıkmaması, büyük bir faciayı önledi.

Kazayı gören vatandaşlar, yokuştan aşağı inen kamyonun kontrolünü kaybederek orta refüjü aştıktan sonra karşı şeride geçtiğini ve karşı yönden gelen araçlara da çarptıktan sonra yoldan çıkarak binanın duvarına çarptığını söyledi.

Bu arada kazadan hemen sonra olay yerinden geçen bazı sürücüler de cep telefonları ile kazayı görüntüledi. Görüntülerde kamyon sürücüsünün yaşadığı şok nedeniyle kaldırımda başını ellerinin arasına koyarak oturduğu ve kazada hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsünün oğlunu kucağında taşıyarak başka bir araca koyduğu görülüyor.

Kazada ticari taksi sürücüsü ile müşterisi ve diğer otomobildeki 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.