Çocuklar 2. döneme Dost Elinde başladı

Çocuklar 2. döneme Dost Elinde başladı

2011-2012 öğretim yılının 1. döneminin sona ermesiyle birlikte başlayan tatilin bitmesiyle öğrenciler, yeniden ders başı yaptı

2011-2012 öğretim yılının 1. döneminin sona ermesiyle birlikte başlayan tatilin bitmesiyle öğrenciler, yeniden ders başı yaptı. Eğitime verdiği önemi her platformda dile getiren Dost Eli Derneği, 2011- 2012 öğretim yılının ikinci yarısına girerken ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik bir program gerçekleştirdi. Derneğin toplantı salonunda gerçekleştirilen programa 6- 12 yaş gurubu çocuklar katıldı. Programa katılan çocuklara sinevizyon eşliğinde eğitici animasyonlar izlettirildi. Program içerisinde yer alan yarışmalarla heyecanlı dakikalar yaşayan çocukların coşkusuna özel bir animasyon grubu elemanları tarafından da renk katıldı.

İbiş karakteri ve palyaçoyla programa renk katan guruba oldukça ilgi gösteren çocuklar gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdi. Dost Eli Derneği’nde bir araya gelen ilk kez böyle bir programa katıldıklarını ve çok mutlu olduklarını söyleyen çocuklara programın sonunda kendileri için hazırlanan çeşitli hediyeler verildi.  

Dernek yetkililerinden alınan bilgiye göre ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik eğitici aynı zamanda da eğlendirici programlar gerçekleştirilmeye devam edileceği böylelikle onların gelecek yaşantılarında özgüvenli ve farkında bireyler olarak hayata atılmalarının hedeflendiği belirtildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.