Çimen de yalanladı

Çimen de yalanladı

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınarın doğruları söylemediği bir bir ortaya çıkarken, yeşil-beyazlı kulüpte önemli görevlerde bulunmuş Zeki Çimen, basın bildirisi yayınladı ve gerçek rakamları açıkla

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’ın doğruları söylemediği bir bir ortaya çıkarken, yeşil-beyazlı kulüpte önemli görevlerde bulunmuş Zeki Çimen, basın bildirisi yayınladı ve gerçek rakamları açıkladı

Konyaspor’da borç polemiği sürüyor. Başkan Bahattin Karapınar’ın, sürekli olarak kulübü 25 milyon TL borçla devraldıkları yönünde beyanlarda bulunması ve görevi aldıklarından sonra borçların artmadığı şeklindeki açıklamalarına, eski yönetici Zeki Çimen’den yalanlama geldi. Yeşil-beyazlı kulüpte, zor dönemde önemli görevlerde bulunan Zeki Çimen, Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’ın doğruları söylemediğini dile getirerek, bir basın bildirisi yayınladı ve  gerçek rakamları açıkladı.

Konyaspor’un, Bahattin Karapınar’ın görev aldığı dönemdeki borçlarının 15 milyon TL civarında olduğunu dile getiren Çimen, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

“Son günlerde kulübümüzün geçmiş dönem borçları ile ilgili kamuoyuna ve basın yayın kuruluşlarına yansıtılan rakamlar üzerine bazı spekülasyonlar yapılmaktadır. 1. ligden düştüğümüz sezon sonu, 13 Temmuz 2009 itibarı ile kulübümüzün borcu taksitlendirilen vergi borçları dahil 15 Milyon 846 bin TL civarındadır. Kulübümüzde ve tarafımızda gerekli bilançolar mevcuttur. O dönem kulübümüzün mali işler sorumluluğunu devralan yöneticilerimiz borçlarımız konusunda tarafımızdan bilgilendirilmiştir. O dönem bilançoları hazırlayıp kongreye sunan bir yönetici olarak kamuoyunu doğru bilgilendirilmesi adına bu basın bildirisinin yapılma zorunluluğu doğmuştur.”

MANİSA HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Öte yandan, Cumartesi günü, ligde orta sıralarda yer alan Manisaspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürüyor. Salı günü teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan ve Basem Abbas'ın katılmadığı antrenmanda sakatlıkları bulunan Erdinç Yavuz, Veli Acar, Hakan Aslantaş, Mehmet Sedef ile Mehmet Batdal takımdan ayrı düz koşu ve yürüyüş yaparken, Mahamoudou Kere Performans Antrenörü Serhat Galimane yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, saha etrafına kurulan parkurda 10 seri olarak yapılan çıkış koşuları ile devam etti. Başkan ve yöneticilerinde izlediği antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Kartallar, dün günün ilk çalışmasını basına açık olarak saat 11.00’de yaptılar. Antrenmanda; Mehmet Sedef, Veli, Erdinç, Murat ve Mehmet Batdal takımdan ayrı çalıştı. Konyaspor’da, günün ikinci antrenmanı ise akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Bugün ve yarın da basına kapalı olarak taktik çalışacak olan Konyaspor’da, sakat olan Mehmet Batdal’ın dışında 3 futbolcu da sarı kart cezası nedeniyle Manisaspor maçında forma giyemeyecek. Konyaspor’da hazırlıklar Cuma günü tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.

YÖNETİM GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

1 Nisan 2011 Cuma günü yapılan Olağan Genel Kurulda göreve gelen Bahattin Karapınar başkanlığındaki Konyaspor yeni yönetim kurulu dün Salı günü Zaferde bulunan kulüp binasında gerçekleştirdiği toplantıda görev dağılımını yaptı. Konyaspor yeni yönetiminin görev dağılımı şu şekilde: Başkan Bahattin Karapınar, İkinci başkan Mehmet Uvat,  Başkan yardımcısı stad sorumlusu Mehmet Soylu, Başkan yardımcısı basın sözcüsü İlker Özkan, Asbaşkan Hüseyin Polat, Asbaşkan Kamil Akkanat, Asbaşkan Ali Kaya, yönetim kurulu üyeleri Dede Yıldırım, Cengiz Yüzer, Ali Fuat Çuhadar ve Hüseyin Şenyil

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.