Cihanbeyli Ticaret Borsasına TS EN ISO 9001-2000 B

Cihanbeyli Ticaret Borsasına TS EN ISO 9001-2000 B

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından Cihanbeyli Ticaret Borsasına Yönetim Sistem Belgesi TS EN ISO 9001-2000 verildi.

TSE Konya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü’nde yapılan törende Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı, Yönetim Sistem Belgesi TS EN ISO 9001-2000 için bir süredir çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Alınan bu belgenin kendilerini motive ettiğini belirten Kabakcı, çalışmalarını bu çerçevede sürdüreceklerini kaydetti. Standartların önemine vurgu yapan TSE ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, belgelendirme faaliyetleri yapan kuruluşlar arasında TSE’nin yerine dikkat çekti. TSE’nin milli bir kuruluş olduğunu ifade eden Başkan Büyükhelvacıgil, “Farklılığımız sanayiciyi kendimizden görüp ona göre hizmet vermemizden kaynaklanıyor. Bizim için öncelik ücret değil. Sanayicinin önünü açmak. Sanayicilerimiz de TSE’ye sahip çıkmalıdır” dedi. Kuruluşun 55 yıllık deneyimlerinden faydalanılması ve bilgi birikiminden istifade edilmesi gerektiğine dikkati çeken Büyükhelvacıgil, diğerlerinden çok daha farklı bir çizgiyle hizmet veren TSE’nin firmaların sorunlarına yönelik çözüm üreten büyümelerini sağlayacak bir misyonla hareket ettiğini kaydetti. Toplam kaliteye ulaşma noktasında alınan belgelerin önemine dikkat çeken Büyükhelvacıgil, sanayicileri TSE’nin hizmetlerinden yararlanmaya davet etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.