Cihanbeyli Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor

Cihanbeyli Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor

Büyük ölçüde tamamlanan Cihanbeyli Devlet Hastanesi yeni binasının iç cephe çalışmaları devam ediyor.

 
2008 yılının Mayıs ayında ihale edilerek 2009 yılı Mayıs ayında yapımına başlanan 75 yataklı Cihanbeyli Devlet Hastanesinde çalışmalar sürüyor. 
TOKİ tarafından yapımı üstlenilen ve 18 dönüm arazi üzerine inşa edilen 5 katlı 11 bin 964 metrekare kapalı alana sahip 75 yataklı Cihanbeyli Devlet Hastanesi inşaatını ihaleyi alan Kart İnşaat firması yapıyor. 
Mevcut Cihanbeyli Devlet Hastanesinin yaklaşık üç katı büyüklüğünde 75 Yataklı Cihanbeyli Devlet Hastanesinin dış cephede kaba ve ince inşaat işleri bitirilirken, iç cephede elektronik tesisat, aydınlatma, zemin kaplama ve diğer işler için hummalı bir çalışma yürütülüyor. 
İlçenin Atçeken Mahallesine yapılan hastaneye kavuşması için çaba harcayan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Cihanbeyli halkının daha kaliteli sağlık hizmeti alacağını söyledi. 
Kabakcı şunları kaydetti: ''TOKİ, 2009 yılını sağlık ve yatırım yılı ilan etmesinden sonra Cihanbeyli ilçemize yapılacak olan 75 yataklı Devlet Hastanesinin yapımını da üstlenmişti. Hastanemizde artık sona doğru yaklaşılıyor. İnşallah 2010 yılı içerisinde hizmete açılacak. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte ilçemizde sağlık hizmetlerine ayrı bir kalite gelecektir. Cihanbeyli ve çevre ilçelerden gelen hastalara hizmet verecek olan yeni hastanede tüm branşlarda daha etkin, hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunulacaktır. İnşaatı devam eden 16 derslikli Sağlık Meslek lisesinin de 2010-2011 eğitim yılında Eğitim ve Öğretime başlaması ile birlikte Cihanbeyli sağlık alanında bir çekim merkezi olacaktır.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum