Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde cumhurbaşkanlığı seçimi vizyon belgesini açıklayacak. Erdoğan, Sepetçiler Kasrı’nda Yeşilay’ın iftarına katılacak. (15.00/20.57 - İstanbul) DÜNYA-...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde cumhurbaşkanlığı seçimi vizyon belgesini açıklayacak. Erdoğan, Sepetçiler Kasrı’nda Yeşilay’ın iftarına katılacak. (15.00/20.57 - İstanbul)

DÜNYA

- Soykırımda katledildikten sonra kimlikleri son bir yıl içinde tespit edilen 175 şehidin cenazeleri defnedilecek. (Srebrenitsa)

GÜNCEL

- Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Erzurum’da. Ulu Cami’de Cuma Namazı kılacak olan İhsanoğlu, Ticaret Odası’nı, Abdurrahman Gazi Türbesi’ni, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ettikten sonra iftar yemeğine katılacak. İhsanoğlu daha sonra Cumhuriyet Caddesi’nde halkla buluşacak. (12.00/21.00 - Erzurum)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Sakarya İl Başkanlığı iftarına katılacak (20.30-Sakarya)

SPOR

- Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelerek Türk güreşinin gelişimini ve hedeflerini anlatacak, basın mensuplarının fikirlerini alıp, sorularını cevaplayacak. (20.47 - İstanbul)

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak. (17.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe’de yeni sezon öncesindeki sağlık taraması devam ediyor. Futbolculardan Selçuk ve Ertuğrul, sağlık kontrolünden geçecek. (09.00 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.