Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile Beylerbeyi Sarayı’nda çalışma yemeği yiyecek. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Beylerbeyi Sarayı’nda görüşecek. (14.00-18.00- İstanbul)- Başbakan...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile Beylerbeyi Sarayı’nda çalışma yemeği yiyecek. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Beylerbeyi Sarayı’nda görüşecek. (14.00-18.00- İstanbul)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Grand Tarabya Hotel’de devam eden Atlantik Konseyi özel oturumunda ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile birlikte katılımcılara hitap edecek. Başbakan Davutoğlu daha sonra Ağrı’ya geçip Patnos ilçe kongresine katıldıktan sonra belediyeyi ziyaret edecek. (09.45-13.30-14.30- İstanbul-Ağrı)

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek Bosna Hersek’in cumhuriyet bayramı programına katılacak. (18.00- İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum'da, partisinin bölge toplantısına katılacak. (10.00-Erzurum)

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, Çanakkale’de partisinin il toplantısına katılacak. (20.00-Çanakkale)

- TBMM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan ve Ruhsar Demirel ile birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Rumeli Hisarı Sosyal Tesisleri’nde ‘Engelsiz İstanbul’ konulu toplantıya katılacak. (10.00- İstanbul)

- CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, partisinin Beykoz İlçe Başkanlığı’nda partiye katılım törenine katılacak. (14.00- İstanbul)

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Feshane’de devam eden Diyarbakır tanıtım günlerine katılacak. (13.00- İstanbul)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Van’da, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kompleksi Temel Atma Törenine katılacak. (10.30-Van)

DÜNYA

- KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay’ın Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos ile vardığı mutabakat çerçevesinde, KKTC'den bin kişilik bir kafile Hala Sultan Tekkesi’ni ziyaret edecek. (Larnaka)

- Harvard’da Gül’e soru sordu; "terörist" olmakla suçlandı (Özel)

Harvard Üniversitesi’nde bir konferansta konuşan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e “Gezi'olayları ve insan hakları ihlalleri” ile ilgili soru sorarak dikkatleri üzerine çeken Dr. Emrah Altındiş, olaydan sonra büyük bir komploya maruz kaldığını ifade etti. (Boston)

GÜNCEL

- Deniz Gezmiş’in annesi Mukaddes Gezmiş, Üsküdar Selimiye Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek. (12.00- İstanbul)

- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) yeni dönem açılışı törenine katılacak. (13.00-Ankara)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray-Trabzonspor, Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor-İstanbul Başakşehir maçları oynanacak. (19.00-16.00-13.30-İstanbul-Manisa-Rize)

- PTT Birinci Lig’de Kayserispor-Alanyaspor ve Karşıyaka-Buca maçları oynanacak. (14.00-18.30-Kayseri, İzmir)

- Takımların Pazar günü yapacakları maç öncesindeki hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.