Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, iş dünyası ve sendika temsilcileri ile Çankaya Köşkü’nde görüşecek. (14.00-16.00-Ankara)POLİTİKA-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık merkez binada, Genelkurmay...

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, iş dünyası ve sendika temsilcileri ile Çankaya Köşkü’nde görüşecek. (14.00-16.00-Ankara)

POLİTİKA

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık merkez binada, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve kuvvet komutanları, MÜSİAD heyeti ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i kabul edecek. Davutoğlu, daha sonra partisinin genel merkezinde AK Parti genel başkan yardımcıları bilgilendirme toplantılarına katılacak. (10.30-12.30-13.15-14.00-Ankara)

-TBMM Genel Kurulu’nda ‘Torba’ kanun tasarısının görüşmeleri devam edecek. (14.00-Ankara)

-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Macunköy’de İlbank Sosyal Tesisleri'nde ‘İlbank Kentsel Altyapı Hizmetleri ve Finansman Çalıştayı’na katılacak (09.30-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Enerji Vakfı’nın (TENVA) Meyra Palace Hotel’de düzenlediği ‘Akdeniz Enerji Perspektifleri 4. OME Raporu Lansmanı’na katılacak (10.00-Ankara)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyetini ve Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau’yu kabul edecek. (14.00-15.30-Ankara)

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Marriott Otel’deki Malezya Milli Günü Resepsiyonu'na katılacak. (20.00-Ankara)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Merkez Özer Camii'nde Afyonkarahisarlı hayırsever Yusuf Özer'in cenaze törenine katılacak. (13.00-Afyonkarahisar)

-Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyeti, partinin 91. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir’de Atatürk ve İsmet İnönü’nün kabirlerini ziyaret edecek.

-Genel merkez bahçesinde düzenlenecek 91. yıl dönümü kokteyline katılacak Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP’nin kuruluş günü olan 9 Eylül’ü simgeleyen ve parti genel merkezi yanında Çankaya Belediyesi’nce yaptırılan (9 Eylül Kuruluş Parkı) açılışına katılacak.

(09.30-19.00-20.00- Ankara)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayı ‘Finansal Yatırım Araçları Reel Getiri Oranları’ ile temmuz ayı ‘Perakende Satış Hacmi Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-10.00-Ankara)

DÜNYA

-Rodop dağlarındaki Türklerin birer türbedar gibi beklediği köyler zamana yeni düşmek üzere. (Hasköy)

GÜNCEL

-Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, sahur vakti gözaltına alınan polislerden Ahmet Öztürk’ün eşi Ayşegül Öztürk’ün cenazesi, öğle vakti Fatih Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (13.00-İstanbul)

-Türk-Büro Sen üyeleri, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın hakim ve savcılara zam sözüne tepki amacıyla adliye önünde eylem yapacak. (12.15-Bursa)

SPOR

-EURO2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında, İzlanda ile Türkiye başkent Reykjavik’te karşı karşıya gelecek. (21.45-İzlanda)

-Özbekistan’da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası’nın ikinci gününde serbest stilde 4 sıkletin müsabakaları yapılacak. (09.00-Özbekistan)

-Süper Lig takımlarının 2. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.