Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı NATO Zirvesi sona erecek. (Newport)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Davutoğlu ayrıca; Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan’ın...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı NATO Zirvesi sona erecek. (Newport)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Davutoğlu ayrıca; Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan’ın kabirleri ile Bilim ve Sanat Vakfı’nı ve İstanbul Valiliği’ni ziyaret edecek. (07.00-10.00-11.00-14.30-15.30- İstanbul)

POLİTİKA

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki, Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Protokolü imza törenine katılacak. (15.00-Ankara)

- Gelişen Kentler Zirvesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile Kayseri'de düzenlenecek. (09.00 - Kayseri)

- CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayı, ATO Congresium’da yapılacak. (09.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu, 2. çeyrek işgücü maliyet endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Akdeniz Demir ve Demirdışı İhracatçıları Birliği'nin organizasyonunda, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımı ile '2013 Yılı Kayseri İhracatının Yıldızları Ödül Töreni' düzenlenecek. (17.30-19.30-Kayseri)

SPOR

- A Mill Futbol Takımı, 9 Eylül Salı günü İzlanda ile oynayacağı euro2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçının hazırlıkları kamp yaptığı İskoçya'daki antrenman ile sürdürecek. (18.00-İskoçya)

- Süper Lig takımlarının 2. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- FIBA 2014 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda grup ikincisi olarak 2. Tur'a yükselen A Milli Basketbol Takımı Avustralya ile oynayacağı maç için Barcelona'ya geçecek. Ay yıldızlı ekip Avustralya maçının hazırlıklarına başlayacak.

- Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları Antalya’da bir alışveriş merkezindeki Fenerium mağazasında futbolcular Diego Ribas, Alper Potuk ve kaleci Volkan Demirel tarafından imzalanacak. (17.00-Antalya)

- Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş, Aktif Bank Genel Müdürü, Passolig Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir ve futbolcuların katılımı ile basın toplantısı düzenleniyor. (11.00-Bursa) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.