Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi’ne katılacak. (Newport)- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Sivas Kongresi'nin 95. yıldönümü sebebiyle düzenlenecek törenlere katılmak üzere Sivas'a gelecek. (12.00-15.30-Sivas) - Başbakan Ahmet...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi’ne katılacak. (Newport)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Sivas Kongresi'nin 95. yıldönümü sebebiyle düzenlenecek törenlere katılmak üzere Sivas'a gelecek. (12.00-15.30-Sivas)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ile Başbakanlık merkez binada ayrı ayrı görüşecek. (11.00-12.00-15.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan’ın kabirlerini ziyaret edecek. (16.30-İstanbul)

POLİTİKA

- TBMM’deki siyasi partiler, 62. Hükümet Programı’na ilişkin görüşlerini, Genel Kurul'da açıklayacak. (14.00-Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, Ankara Ticaret Odası Congresium’da CHP 18. Olağanüstü Kurultay ile ilgili basın bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle kahvaltılı sohbet toplantısı yapacak. (09.30-Ankara)

- TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, Ankara temasları hakkında bilgi vermek amacıyla, TÜSİAD Ankara Temsilciliği'nde toplantı yapacak. (08.30-Ankara)

DÜNYA

- Kanada Dışişleri Bakanı John Baird, Irak Kürdistan Başkanı Mesud Barzani ve Başkaı Neçirvan Barzani ile bir araya gelecek. (Erbil)

GÜNCEL

- Bursa’da okul müdür kıyımlarına karşı eğitim sendikaları güç birliğine gidiyor. Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim-İş, Aktif Eğitim-Sen Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto eylemi yapacak ve bir dizi eylem takvimini açıklayacak. (13.00-Bursa)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile oynayacağı EURO2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıkları için Danimarka’dan İskoçya’ya geçecek.

- Beşiktaş’ta Demba Ba, Jose Sosa, Motta, Gökhan Töre ve Cenk Tosun basın mensuplarıyla bir araya gelecek ve soruları cevaplayacak. (13.30-İstanbul)

- 9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası ve Karate 1 Premier League İstanbul organizasyonunun basın toplantısı Federasyon Başkanı Esat Delihasan başkanlığında TSYD’de de yapılacak. (10.00-İstanbul)

- Galatasaray Liv Hospital’da yeni transfer Pietro Aradori basın önünde imza atacak ve soruları cevaplayacak. (11.30-İstanbul)

- Futbolda Türkiye Kupası'nın 1. Tur Kura Çekimi TFF'in İstinye'de yer alan merkezinde, Türkiye Kupası ön eleme turu maçlarında tur atlayan amatör kulüpler ile Spor Toto 3. Lig kulüplerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilecek. (15.00-İstanbul)

- Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenleyecek. (12.30-Bursa) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.