Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA-AK Parti MKYK toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılacak. Erdoğan, MKYK üyeleriyle iftarda da bir araya gelecek. (14.00 - 20.30 - Ankara)-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel...

POLİTİKA

-AK Parti MKYK toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılacak. Erdoğan, MKYK üyeleriyle iftarda da bir araya gelecek. (14.00 - 20.30 - Ankara)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Masum Türker, BTP Genel Başkanı Haydar Baş, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Swiss Otel’de Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda hazırlanan ortak deklarasyonu açıklayacak. (15.00 - Ankara)

-CHP MYK'sı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (16.00 - Ankara)

- Cumhurbaşkanı adayı, Ekmeleddin İhsanoğlu, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde temaslarda bulunacak. İhsanoğlu, daha sonra da Kırşehir'de Neşet Ertaş'ın mezarını ziyaret edecek. (09.00 - Nevşehir  / 13.00 -Kırşehir) 

EKONOMİ

-TÜSİAD Genel Başkanı Haluk Dinçer ve yönetimi, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. (11.00 - Ankara)

-TÜSİAD heyeti, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı bakanlıkta makamlarında ziyaret edecek. (12.30 - 14.00 - Ankara)

-Adana’da kurulu Temsa Global, 27. yılında 15 bininci otobüsün hattan çıkışını düzenlenecek törenle kutlayacak. (14.00 – Adana)

DÜNYA

-NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen Almanya Başbakanı Angela Merkel’le bir araya gelecek. (Berlin)

-Yunanistan’ın AB Dönem Başkanlığı’ndaki performansı Başbakan Antonis Samaras’ın katılımıyla AP’de masaya yatırılacak. İtalya Başbakanı Matteo Renzi ise devraldıkları dönem başkanlığının önceliklerini anlatacak. (Strasbourg)

- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kerkük-Erbil)

- ABD’nin New York şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarlarından ''Summer Fancy Food Show''a çok sayıda Türk gıda firması da katıldı. New York'un ünlü Jacob K. Javits Kongre - Sergi Merkezi’nde bu yıl 60.’ıncısı düzenlenen fuarda, Ege İhracatçıları Birlikleri’nin organize ettiği Türk firmaları 3 gün boyunca ürünlerini tanıttı. ( NewYork)

GÜNCEL

 

- Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te 33 kişinin hayatını kaybettiği Madımak Katliamı sebebiyle anma programı düzenlenecek. HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ve HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da Madımak Oteli'ndeki anma programına katılacak. (15.00 - Sivas) 

-İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen listeleri, bugünden itibaren muhtarlıklarda askıya çıkacak.

SPOR

-İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Rusya ligi takımlarından Anzhi Makhachkala Futbol Kulübü'nde oynayan, Moldovalı Milli Futbolcu Alexandru Epureanu ile anlaşma imzalayacak. (15.30 - İstanbul)

-Beşiktaş'ta anlaşmaya varılan Ramon Motta sağlık kontrolünden geçecek. (09.00-İstanbul)

-Beşiktaş'ın Almanya'daki ikinci dönem kamp çalışmaları takip ediliyor.

-Takımların transfer çalışmaları takip ediliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.