Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak 88. Gazi Koşusu'nu izleyecek, kupa törenine katılacak.(16.45 - İstanbul)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi'nde 'Geleneksel MÜSİAD...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak 88. Gazi Koşusu'nu izleyecek, kupa törenine katılacak.(16.45 - İstanbul)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi'nde 'Geleneksel MÜSİAD Türkiye İftarı'na katılacak. (20.45 - İstanbul)

POLİTİKA

- Ekmeleddin İhsanoğlu'nu 12. cumhurbaşkanlığına aday gösteren önergeler, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural tarafından TBMM Başkanlığına teslim edilecek. (13.00 - Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Konya'da partisinin 5. Olağan İl Kongresi’ne katılacak. (16:30 - Konya)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, iftar programına katılacak. (20.15 - Kayseri)

DÜNYA

-KKTC'de halk, yerel seçimler ve anayasa değişikliği referandumu için sandık başına gidecek. (Lefkoşa)

- Irak'ta Türkmen, Arap, Kürt, Şii ve Sünniler, Ramazan'ın ilk teravihinde ülkede yaşanan şiddete karşı birlik mesajı verdi. Irak'ın kuzeyindeki Kerkük ve Erbil kentlerinde her ırk ve mezhepten Iraklılar, akın akın geldikleri teravih namazında omuz omuza saf tuttu. (Kerkük-Erbil)

- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kerkük-Erbil)

SPOR

- Brezilya'da süren 2014 FIFA Dünya Kupası ikinci tur maçlarında Hollanda-Meksika, Kosta Rika-Yunanistan karşı karşıya gelecek (Fortaleza/Recife)

- A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Dünya Ligi 3. Grup Finalleri'nde Küba ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda şampiyonluk maçına çıkacak. Üçüncülük maçında ise Çin ile Slovakya karşı karşıya gelecek.(Bursa)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.