Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Stefano Manservisi, ‘Kamu Denetçiliği Kurumunun Desteklenmesi Projesi’nin Meclis tören salonundaki...

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Stefano Manservisi, ‘Kamu Denetçiliği Kurumunun Desteklenmesi Projesi’nin Meclis tören salonundaki açılış toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

- Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık yeni binada toplanacak (13.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sırasıyla TÜRK-İŞ, DİSK ve KESK merkezlerini ziyaret edecek. (10.30-12.00-14.00-Ankara)

- TBMM’de CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, CHP Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, CHP Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, HDP Grup başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-11.30-12.00-12.30-Ankara)

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Türkiye’nin 20 bölgesinde yapılması planlanan örgütlenme, hazırlık ve bilgilendirme toplantısına katılacak. (10.00-İstanbul)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 'Değerler Olimpiyatı' ödül törenine katılacak. (13.00-İstanbul)

- Ağrı ve Yalova'nın da aralarında bulunduğu 14 noktada yenilenen seçimlerin sonuçlarıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

EKONOMİ

- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ATO Congresium’da ‘Verimlilik Haftası Açılışı ve Verimlilik Projeleri Ödül Töreni’ne katılacak (10.00-Ankara)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ‘Kamu Maliyesi İncelemesi Tanıtım Konferansı’na katılacak. (09.30-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakanlıktaki ‘Üçüncü Ülke Eğitim Programı, Sanayide Enerji Verimliliği ve Yönetimi’ konulu toplantıya katılacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis görüşecek. (Ara Bölge)

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Ticaret Odası ve Yunanistan Ticaret Odaları Birliği yönetim kadroları Kıbrıs'taki ara bölgede bir araya gelecek. (Ara Bölge)

GÜNCEL

- Diyanet İşleri Başkanlığı, 2013 yılı ‘Din İstatistikleri’ni açıklayacak. (11.00-Ankara)

- CHP’nin Cezaevleri İzleme Komitesi, ‘Balyoz Davası’na ilişkin hazırladıkları raporu parti genel merkezinde basın toplantısıyla açıklayacak. (11.00-Ankara)

- Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, PKK’nın kaçırdığı ve önceki gün serbest bıraktığı HÜDA-PAR Dicle İlçe Başkanı Ercan Alparslan ile basın açıklaması yapacak. (11.30-Diyarbakır)

- Diyarbakır’da çocukları PKK’nın elinde olan annelerin eylemi devam ediyor. (12.00-Diyarbakır)

- Diyarbakır-Bingöl karayolu 10’ncu gününde de kapalı. (Diyarbakır)

SPOR

- Mersin İdmanyurdu, teknik direktör Rıza Çalımbay ile sözleşme imzalayacak. (Mersin)

- Beko Basketbol Ligi’nin finalistleri Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray antrenörleri basın toplantısı yapacak. (13.00-İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.