Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Kulübü Derneği Yönetim Kurulu ve seymenlerden oluşan heyeti kabul edecek. (16.00-Ankara)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı’da partisi tarafından Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitinge...

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Kulübü Derneği Yönetim Kurulu ve seymenlerden oluşan heyeti kabul edecek. (16.00-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı’da partisi tarafından Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitinge katılıp, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. Erdoğan daha sonra İzmir’de, EFES 2014 Müşterek Fiili atışlı Tatbikatı Milli Gözlemci Programı'na katılacak. (13.00-15.00-20.00-Ağrı-İzmir)

POLİTİKA

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Masum Türker'i makamlarında ziyaret edecek. (11.00-13.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de CHP'li belediye başkanları ile bir toplantı yapacak. Kılıçdaroğlu daha sonra Aydın Buharkent'te partisi tarafından düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. (11.00-17.00-İzmir-Aydın)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Abant Palace Oteli'nde gerçekleştirilen Kimlik Krizi ve Küresel Değişim Sempozyumu'nun açılışında bir konuşma yapacak. (17.30-Bolu)

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın AB'den sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile çalışma yemeği yiyecek. (13.00- İstanbul)

EKONOMİ

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Etik Günü ve Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Türkiye'de Kamu Sektöründe Etik Kültürün Güçlendirilmesi Konferansı’na katılacak. (11.00-Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çankaya Midi Otel’deki Slovenya Devleti Milli Günü etkinliğine katılacak. (12.30-Ankara)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 9. Türk-Arap Ekonomi Forumu’na katılacak. (09.30-İstanbul)

DÜNYA

- Mısır'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin üçüncü gününde oy verme işlemleri devam edecek. Seçimlerde Savunma Bakanlığından istifa eden Abdulfettah es-Sisi ve Halk Akımı Platformu Başkanı Hamdin Sabbahi yarışıyor. (Kahire)

- Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde milis güçleriyle Ukrayna ordusu arasındaki çatışmalar devam ediyor. Gelişmeleri takip edilecek. (Kiev)

GÜNCEL

- 12 Eylül davasının görülmesine, Ankara Adliyesi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edecek. (10.00-Ankara)

- Çocukları dağa kaçırılan annelerin Diyarbakır'daki eylemi devam ediyor. (Diyarbakır)

- Trafiğe kapalı olan Diyarbakır-Bingöl karayolu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

- PKK'lılar Hani'de yol kesip 5 araç yaktı. Gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

- Türkiye’nin sağlık alanında eğitim veren üniversitelerinden olacak Biruni Üniversitesi, 2014-2015 öğretim yılında eğitime başlayacak. (10.00 – İstanbul)

- Adana Tabip Odası’na bağlı hekimler, sağlıkta dönüşümün getirdiği sıkıntılar nedeniyle Devlet Hastanesi önünde eylem yapacak. (12.30-Adana)

- DİSK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın Meclis gündemine taşımaya çalıştığı ‘Taşeron yasası’ ve Soma'daki faciaya karşı yürüyüş ve basın açıklaması yapacak. (18.30-Bursa)

- Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Manisa)

SPOR

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa şampiyonalarında halter, güreş ve tekvandoda dereceye giren sporcuları makamında kabul edecek. (16.00-Ankara)

- Beko Basketbol Ligi yarı final play-off 3. maçında Galatasaray Liv Hospital – Banvit’i konuk edecek. (20.00-İstanbul)

- Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi Aydın Üniversitesi’nde panele katılacak. (16.00-İstanbul)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.